Vyhladávanie poistovatela podla evidenčného čísla na Slov.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Vyhladávanie poistovatela podla evidenčného čísla na Slov.
Vyhladávanie poistovatela podla evidenčného čísla na Slovensku.Vhodné pri havárii preveriť či vás neklame druhý vodič.Stačí zadať evidenčné číslo a dátum .
Dátum v podobe : deň. mesiac dvojmiestne . rok http://www.skp.sk/?lng=svk&MODULE=3&SECTION=17
Dátum v podobe : deň. mesiac dvojmiestne . rok http://www.skp.sk/?lng=svk&MODULE=3&SECTION=17
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Kessler píše:Obdobná aplikace pro Českou republiku:
https://ic.ckp.cz/ic_www/servlet?_page= ... PZ&lngID=1
Na Kombika mi to našlo...ale na Sedana ne...jestli to funguje jen na havarijní pojištění....to máme jen na Kombiku.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ja by som to zakázal , iba problémy mi to sposobilo. Prisiel mi list z poistovne a vymahali odo mna koruny. Som si najskor myslel, ze ak dakomu skalka do okna tukla, tak ze to pojde s poistky ale kdeze... Potom som preveril o co ide so znamou v poistovni a ona mi povedala ze ta zenska co si vymyslela moje EVČ ma rozmlateny cely zadok na felde v ZH. A tam som ja s mojim vozom nebol a nemam na aute doteraz ani skrabanec!!!!! Neprilozili ani fotodokumentaciu ani protokol ani nic. Len v poistovni jej dali moje tel c. a vyvolalvala mi ako nenormalna a drialali koruny!!! Iba zbytocne problemy a opletacky som s tym mal
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Nemali dokazy, tak som ich mal na haku.
Potom mi kamaratka z poistovne povedala, ze ak nepredlozia dokazovy material /ani nepredlozili lebo nemali aky/ a jej poistovna bude odo mna vymahat koruny, poistovna v ktorej som poisteny je povinna mi poskytnut pravnu ochranu. Tak som im napisal list v tomto zneni a odvtedy je klud a dufam ze aj bude...
Potom mi kamaratka z poistovne povedala, ze ak nepredlozia dokazovy material /ani nepredlozili lebo nemali aky/ a jej poistovna bude odo mna vymahat koruny, poistovna v ktorej som poisteny je povinna mi poskytnut pravnu ochranu. Tak som im napisal list v tomto zneni a odvtedy je klud a dufam ze aj bude...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
je to aj na /hlavne/ zakonnu použivame to pri prechode cez hranice a od 1 jan to budeme mať na celu EU
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500