Nexii k moří
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexii k moří
Chci se zeptat jestli máte nějaké špatné skušenosty z nexii a dalkovíma štrekama jako třeba Chorvatsko atd. jedu v letě poprvé k moři tak at vím co se muže pos..t a ještě jedna věc je pravda že je lepší se z tuněným autem vyhnout Rakousku
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
ak maš auto v poriadku nevidím prečo ti nevydrží ved aj doma najazdíš tie kilometre nie?? Ja som bol 2x v Bulharsku a no problem.
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
S nexiou som bol všade možne bez problémov. Vysypať sa Ti môže niečo vždy a na hociakom aute, to neovplyvníš, ale pokiaľ ju máš v normálnom udržiavanom stave, tak by som sa neobával Ale po mojich skúsenostiach, by som sa na cestu autom do krajín ako Bulharsko vykašlal a použil inú dopravu...Tie cesty sú pre auto utrpenie
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Gepard ja mam s cestou a ludmi v RO a BG velmi dobru skusenosť a cesty maju asi lepšie ako na SR aspon v mojom okolií . NIKDY nepojdem k moru do BG inak ako autom krasne karpaty a delta dunaja
hlavne v spoločnosty pekných dám
hlavne v spoločnosty pekných dám
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Ono se často hodně přšehání. Hlavně na Nově ! Já byl s Feldou v německu a nebyl problém. A bylo to léto 2003 když zrovna údajně otáčeli každý auto na hranicích nazpět. A že jsem neměl tónování ledajaký ! Když bylo šero, musel sem jezdit se staženejma bočníma oknama jinak jsem na straně auto s potkávačkama neviděl ! A na Rozvadově koukli do pasu a přáli gute raisse. Víkend v raichu plnej cestování a zas domu. Najezdil jsem tam tehdá asi 1500 km a nikdo si mně ani nevšim.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty tónovaná skla to je i u nás.ODISEI píše:Ivan: myslím třeba jiny rozměr kol nebo tonované všechny skla (v Německu pry zakazane přední skla dveří) laděny výfuk, spoilery atd. tak že nic extra
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
nexia je nezmar
..ja sem na sve Nexii prave dorazil do Anglie cca 1800 km a to aj se znicenou vackovkou. tu sem si ji dal opravit ... jede fajn... a to sem se o ni ani moc nestaral
tak to je super .ja chcem isť v lete do madridu.no ale ked som pozrel tu palku 2000.tak ma to odradilo.čo by si robil keby ti to nekde napr.v nemecku niečo odišlo?opraviť to tam?nechať tam auto?birkopf píše:...bratislava - Cardif UK ...1800 Km ...uplne v pohodetalat píše:zaleží asi fakt na štastí.znameho kamoš bol v chorvatsku fungel novým renaultom a naspet sa vracal že vraj zo zablokovanými brzdami.ale to by zaujimalo aj mna či by nesie zvladla čo ja viem 2000kilákou a este niekam kde je hic.
nexia gtx 1,5 16V
Nemyslite oba nahodou folie? protoze tonovany okna ma vetsina aut z vyroby, ale vepredu nesmi byt mensi propustnost svetla nez 70%Ivan píše:Tak ty tónovaná skla to je i u nás.ODISEI píše:Ivan: myslím třeba jiny rozměr kol nebo tonované všechny skla (v Německu pry zakazane přední skla dveří) laděny výfuk, spoilery atd. tak že nic extra
Dnesm i delali folie tak jsem si to nastudoval.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet