a je vymalovane
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
a je vymalovane
tak som sa dnes rano zobudil lebo mi suseda zvonila, ze mi vykradli auto. krasne prebudenie. zlodjei(amateri) sa dostali do auta cez zadne dvere, rozbili tam to mensie sklo otvorili si zadne dvere a potom predne. a co mi ukradli? jednu baterku(svietidlo) jedne sroubovak, panel od autoradia,stary telefon(ale mam jeho IMEI : ) ) obal na cdcka a slnecne okuliare, staru bundu a a stary potah na volant. radio nastastie prezilo, tkaze len panel nemam. takze idme prave na vrakovisko pre sklo ::) no krasne pondelkove rano
nexia sedan,1,5 8V,rv96,cervena metaliza,radio pioneer deh-p55BT
MOmentalne metaliza seda,nie je cas umyvat
MOmentalne metaliza seda,nie je cas umyvat
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
to mi je luto no tomu nezabraniš debilom jedným stoji za zlepšovak nech napišu zlodeji čo chcu a pripraviť im to než aby rozbijali auta a škoda na aute je viac ako škoda ukradnuta. HAJZLI ale oni to nečitaju takže
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
me se do auta dostali tak ze mi vylamali kliku, ukradli sadu cinskych sroubovaku a nahradni pojistky, nic jinyho v aute nemam protoze me uz pred tim vykradli dvakrat, tak radeji nic tam nenechavam, no byli to nejaky amateri protoze skoda na kradezi asi kolem 150 kč a hasici pristroj co mam hned u sedacky za 500kč tam nechali, skoda na aute 400kč
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pecovi, když měl ještě Nexii, tak mu ji taky vykradli, ale alespoň se pořezali o rozbité sklo...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
vzhladom na nazov temy sem davam tento link
http://halbot.haluze.sk/?id=3122, ale samozrejme sorry to juroo, ja som prisiel o 2 radia, kym si dal namontovat alarm a odvtedy klud (klop-klop)...
http://halbot.haluze.sk/?id=3122, ale samozrejme sorry to juroo, ja som prisiel o 2 radia, kym si dal namontovat alarm a odvtedy klud (klop-klop)...
Tak mě minulou neděli taky vykradli Nessi, no v podstatě mi ukradli akorád autobaterku (4roky starou ) a dálkáč od rádia (stejně sem ho nepoužíval) okno mi naštěstí nerozbili-něco nacpali do zámku a odemkli si, ale na oko vypadá že mu nic neni a protože mám centrál na dálku tak to neřešim, zato mi "svině" prohly dveře!
A jak nejspíš nejdříve odpojili baterku, než si otevřeli kufr (mysleli si asi že má Nexie sklápěcí zadní opěradlo ) neměli moc šancí se do něj dostat (asi z časové tísně?) pěkně ho ale ohnuli (to opěradlo) když ho něčim páčili! A proč to vlastně píšu, muj názor co hledali je bezpečnostní šroub od kol, kterej sem měl naštěstí doma Je to poprvý za 10let co jí vykradli a litáky tam mám necelý dva měsíce! Za krásu se hold platí! Největší škoda-na poníčenejch dveřích a opěradle! snad raději nechávat odemčeno!
A jak nejspíš nejdříve odpojili baterku, než si otevřeli kufr (mysleli si asi že má Nexie sklápěcí zadní opěradlo ) neměli moc šancí se do něj dostat (asi z časové tísně?) pěkně ho ale ohnuli (to opěradlo) když ho něčim páčili! A proč to vlastně píšu, muj názor co hledali je bezpečnostní šroub od kol, kterej sem měl naštěstí doma Je to poprvý za 10let co jí vykradli a litáky tam mám necelý dva měsíce! Za krásu se hold platí! Největší škoda-na poníčenejch dveřích a opěradle! snad raději nechávat odemčeno!
Kolopo
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nám kdysi dávno vykradli Felicii....akorát si už nevzpomnm co ukradli, ale myslím, že nic, jen rozbili okno u řidiče....naštěstí byla pojistka, takže pojišťovna zaplatila škodu...Takový hajzly bych zavřel se mnou do malý místnosti a vzal bych si sebou baseballovou pálku
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mně kdysi nějakej kretén rozbli zadní okýnko u š105S. Ty nebyly ani stahovací takže sjem ho proklínal když sem tam pak montoval nový. Ale neukrad nic.
Pak mi vykradli někdy v roce 2002 služební koktáfku. Zničili zámek u spolujezdce, vydolovali rádio a rezervu a zničili handsfree.
Já bych zavíral i bazarníky, burzáře a ty kretény co to od zlodějů kupujou. Kolega v rachotě se furt chvástá jak koupil superlevně parádní rádio. Do každýho auta. Nikdy neví od koho... bych mu dal pár facek nejradši. Prej přece nebudu kupovat za 8 tisíc nový aby mi ho nějakej zmrd ukrad. Že sám těm zmrdum dělá kšefty A dojímaj mně kecy že nekoupim to od nich já, koupí to někdo jinej Sem se zase nas...
Pak mi vykradli někdy v roce 2002 služební koktáfku. Zničili zámek u spolujezdce, vydolovali rádio a rezervu a zničili handsfree.
Já bych zavíral i bazarníky, burzáře a ty kretény co to od zlodějů kupujou. Kolega v rachotě se furt chvástá jak koupil superlevně parádní rádio. Do každýho auta. Nikdy neví od koho... bych mu dal pár facek nejradši. Prej přece nebudu kupovat za 8 tisíc nový aby mi ho nějakej zmrd ukrad. Že sám těm zmrdum dělá kšefty A dojímaj mně kecy že nekoupim to od nich já, koupí to někdo jinej Sem se zase nas...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
zloději
....to Krtek vono to je o systému...dříve bazary příjímali a zapisovali OP - dnes je snaha znovu to nařídit....v minulém století to si dělám legraci, asi v roce1997 jsem byl svědkem v nejmenovaném velkoobchodě s FOTO i bazarem jak " cikán " přinesl na pult brašnu s Nikonem F4 a a s několika dlouhými skly ( světelnost 2,8 ) podle mého odhadu PC přes 500tisíc a za půl hodiny ( zdržel jsem se v obchodě ) vítězoslavně odcházel a olizoval blahem pár tisícovek....co dodat, nakonec i náš jeden známý politik prohlásil veřejně, že nezná pojem " špinavé peníze " ....nu a teď můžeme hodnotit onoho " roma "...(jinak mě to se.. taky...
Mějte se fajn s přáním ať Vám nikdo nic neukradne....
Mějte se fajn s přáním ať Vám nikdo nic neukradne....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico