Daewoo sraz jaro 2007 [Baldovec] - termín srazu 5.-6. května
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Presne tak,kdyz uz se na dalnici neco semele tak to trva vetsinou dlouho...Dolni Poustevna ani nevim kde lezi,takze nevim jak to mas daleko,ale urcite se podivam,docela me to zajima...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Moc necestuješ
-----------------------Goose píše:Presne tak,kdyz uz se na dalnici neco semele tak to trva vetsinou dlouho...Dolni Poustevna ani nevim kde lezi,takze nevim jak to mas daleko,ale urcite se podivam,docela me to zajima...
Tys ještě nebyl kolegáčku " Goose " v Děčínském okrese Rumburk,
Šluknov,Velký Šenov,Mikulášovice,Vilémov,Dolní Poustevna - přejezd do
Sebnitz NSR/ vozidla do 3,5 t a pěší zona na občanku.Čau " Vazoun"
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Vazoun v Rumburku mam vzdialenu rodinu chodim tam 1 raz za rok volaju sa Kovačovci Robert a Miloš
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Nechapu proc mas teda Leganzu, kdyz ji ani neprotahnes po dalnici, no nic, budeme se drzet tematu a cekat s jakyma dalsima info Ivan dorazi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Ono totiž my po dálnici jedeme max. 1-2 ročně (na dovču). Jinak naše cesty a výlety se odehrávají na silnicích 1. třídy. Speciálně já jezdím delší trasu jen z Pardubek za Jaroměř (Rtyně v Podkrkonoší, Police nad Metují), případně Praha, ale od nás je tak pěkná silnice do Prahy, že je zbytečný kvůli 4 cestám za rok do Prahy si ji kupovat. Jsou to vlastně většinou jen koncerty a to jedu třeba vlakem (přímá trasa) Takže využitelnost u nás by byla téměř nulová. A na Brno je to stejný případ - pěkná silnice až do Brna....nebo přímá trasa vlakem....J.Bad píše:to teda opravdu necápu - proč tady řešíte dálniční známky - když člověk najezdí 15 000 ročně tak nějakejch 900 kč za známku už pomalu nehraje roli - člověk zaplatí povinné ručení,pojištění(není povinné) při cenách benzínu (nebo nafty) tak šetřit na dálniční známce snad nemá smysl.Než se honit po okreskách - je fakt že těch dálnic nemáme tolik,ale je cesta ubíhá rychleji...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hele ja se proste citim lip a jede se mi lip po okreskach...a nevim jak to souvisi s Leganzou...ja ikdybych mel ja nevim treba Ferrari tak s nim budu jezdit klidne i po okreskach...proc???...protoze chci a jezdi se mi tam lepe...ale tim teda koncime a vratime se k tematu...uz si to napsal sam,ale chtel jsem jen reagovat...milosh píše:Nechapu proc mas teda Leganzu, kdyz ji ani neprotahnes po dalnici, no nic, budeme se drzet tematu a cekat s jakyma dalsima info Ivan dorazi
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ze to protahnes kdyz mas takovy limo ne?Goose píše:Hele ja se proste citim lip a jede se mi lip po okreskach...a nevim jak to souvisi s Leganzou...ja ikdybych mel ja nevim treba Ferrari tak s nim budu jezdit klidne i po okreskach...proc???...protoze chci a jezdi se mi tam lepe...ale tim teda koncime a vratime se k tematu...uz si to napsal sam,ale chtel jsem jen reagovat...milosh píše:Nechapu proc mas teda Leganzu, kdyz ji ani neprotahnes po dalnici, no nic, budeme se drzet tematu a cekat s jakyma dalsima info Ivan dorazi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
miloshi jedu s tebou po dalnici jako v loni, po okreskach to nema cenu kdyz ted 45% kamionu se snazej usetrit za mitny, tak at si uziji jizdu 45 km/h
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
OKA cas jako minule, ale zadny zastavovani, max. 15min za Prahou a kdo nedorazi ma smulu, dalnicni most sem videl minule takze rovnou UL-Praha-Baldovec - 3hodky kdyz to pude.Slavek píše:miloshi jedu s tebou po dalnici jako v loni, po okreskach to nema cenu kdyz ted 45% kamionu se snazej usetrit za mitny, tak at si uziji jizdu 45 km/h
Srandu si budete delat z admina?