ahojte.Prosím Vás kde by som mohol zohnať presny návod na výmenu rozvodou?mam servis aj slušnu cenu ale nemaju návod pre nexiu a bez neho sa do toho nepustia.Dakujem Vám.
teraz vysla prirucka ako na nexiu...nevbiem sice ci to tam je, ja mam naskenovanu polsku;) ale ked nieco potrebujem tak to tam najdem, mozno sa skorej spytaj v servise...
ved to je prave to že ked len tak niečo chceš a nedaš zarobiť tak su neochotný fest.ked mam pravdo povedať mne je isť do servisu nepríjemne.je to bomba biznis,mal som byť automechanik zarabal by som jak právnik.
Áno,už vyšla kniha Jak na to? aj pre Nexie.Je tam presný a podrobný návod ako meniť rozvody.Škoda že nemám prístup ku skeneru,poslal by som ti to.Možno to tu na fóru niekto má kto má aj skener
peha díky moc./simone fakt je to forstinger značkovy servis a su taky opatrny.ja si myslím že by to ten mechanik zvladol lenže ta tetka pri príjme pozrela do pc a povedala že na nesie nemaju a nemože to tomu mechanikovi dať,proste by nemohli ručit za robotu./peha ešte raz díky.
No ono sa to len tak dalo ofotit ale ked tak si to opíš veď toho nieje až tak moc a ješte si to daj stiahnuť na plochu a tam si to aj môžeš zvetšiť Robote zdar ja akorát teraz mením tesnenie pod veko ventilou ale to je brnkačka no a rozvody a pumpa ma čakajú budúci týžden
-peha- píše:No ono sa to len tak dalo ofotit ale ked tak si to opíš veď toho nieje až tak moc a ješte si to daj stiahnuť na plochu a tam si to aj môžeš zvetšiť Robote zdar ja akorát teraz mením tesnenie pod veko ventilou ale to je brnkačka no a rozvody a pumpa ma čakajú budúci týžden
neda sa mi to prečítať fakt.či to zmenším alebo naopak furt to mam rozmaz..
na rozvodech nic neni je to uplne stejny jako opel.
Pro talat tak to nevim kde zijes a s jakym servisem mas zkusenosti ale ja vim ze my mame problemy zaplatit najem a platy zamestnancu a kdybych delal jen na sebe tak se neuzivim.(leda mit vlastni dilnu za kterou nemusim nic platit)kazdej chce vsecko zadarmo a lidi jezdi cim dal mene.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
vždyť o to práve tady v Martine kráčí.to bys musel znat lidi tady.a prave o ty malý dílny jde že už nevědí jak by te oje.ali.prave proto du dát auto do většího servisu protože tam maj už fakt lepší ceny a přístup k lidem jak ty čúrá.i po těch dírách.,vidíš to mě nenapadlo ať se podívaj jestli mají opel kadet ,nebo sedí připravek i z jinýho oplu?