Mobilní telefony + fotoaparáty
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Slamiku:Takhle postizena je spousta lidi co potkas na ulici,kazdej ma bud K750,W800,W810 atd...je fakt,ze treba kolegove v praci maji Nokie a jsme tam jen dva ktery maji SE...ale proste nejak o tom porad pochybuju,ze je na tom SE tak spatne...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
Pochybovat samozrejme muzes, ale mel by ses s tim radsi uz smirit, nema myslim valny smysl, aby ses tim i nadale tak uziral a zmitaly Tebou diky tomu zbytecne depresivni pocity menecennosti a zoufalstvi.Goose píše:Slamiku:Takhle postizena je spousta lidi co potkas na ulici,kazdej ma bud K750,W800,W810 atd...je fakt,ze treba kolegove v praci maji Nokie a jsme tam jen dva ktery maji SE...ale proste nejak o tom porad pochybuju,ze je na tom SE tak spatne...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Re: Mobilní telefony + fotoaparáty
sorry ale nokie boli telefony z najjednoduchsim a velmi prehladnym menu.tak neviem čo je na nich zložite.myslim že je to vidiet aj na predaji.to sa museli spojit kadejake znacky a aj tak na nich nemaju.SE mam doma tri posledny som kupil zene tu vyklapacku z 520 alebo 530i teraz neviem.aj jeden som kupil mamke a poruchovejsie telefony som snad ani nemal.Ivoš píše:Pojďte psát názory na mobily sem a ne do Leganzy
Slam: Já jsem měl možnost zkoušet tenkrát Nokii...(taková jedovatě zelená, klasickej zelenej displej - jeden z posledních)....a abych řekl pravdu...je to pro mě moc složitej mobil.
Vždycky jsem měl Motorolu nebo Siemens nebo SonyEricsson (aktuálně mám SonyEricsson K700i) a tyhle typy jsou pro mě akorát - menu,nabídka příslušenství apod.
Tím nechci říct, že jsou Nokie špatný - prodejnost dokazuje opak....jen prezentuju svůj názor na Nokie
Jinak hlasuju pro 3.možnost....
nexia gtx 1,5 16V
Re: Mobilní telefony + fotoaparáty
Ja som sony erikár a poviem iba toľko,že úplne mi stačí(K700i),no manželke som na vianoce kúpil (pred 1a1/2 rokom)Z520i-vyklápačku.Doteraz to šlapalo,ale posledný mesiac blblo zvonenie a nikedy si po zdvihnutí nepočul nič.Tak som to dal do opravy-veď je ešte v záruke...Už je druhý krát v oprave s tou istou závadou .Zatial to nie je hotové,takže uvidíme.Inak Ericssony sú "moje"značky
No me SE vyhovoval taky, ale meli jsme na ne doma smulu. Manzelce upadl na koberec Z200 a praskl vnitrni displej a oprava drazsi nez samotny telefon. Ja mel T630 kdyz jeste stala 9litru a tu mi nekdo slohnul nebo jsem ji ztratil (tezko rict), takze pres spokojenost uz si znovu SE nekoupim, uz jsem asi povercivy .
ja na mobily niesom nejak naročny.mal som už fakt vela znaciek a teraz uz mam dva roky sagem myX5-2 čo ten už zažil nosim ho v praci vo vrecku valam sa s nim po zemi zvaram s nim nevadi mu ani elektromagneticke pole asi.padol mi už ani neviem kolkokrat a stale mu nic neni.ja to nechapem sam.stale hovorim ked odide kupim druhy a furt nič.len ma sproste zvonenie ale inak ok
nexia gtx 1,5 16V