Fotky niesu bohvieake, ak sa bude dat, urobim lepsie...(najprv musim umyt auto...

Takze povodne...

...a teraz....

...podotykam, ze vsetky funkcie svetiel zostali zachovane (hmlovky...)

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
oslnovat by to nemalo, tie fotky niesu bohvieake, ale v skutocnosti to nesvieti nejako ostro...mino píše:... no ale ak to len nebude oveľa viacej oslnovať na semaforoch............hod sem návod ako nato, lebo to bude zaujímať viacerých...
No jasne vypada to zajimave a urcite i lipmino píše:Tak teraz to svieti tak ako sa na Chevy patrí. Ale važne je to takto lepšie, no ale ak to len nebude oveľa viacej oslnovať na semaforoch, no ale nemalo by. Neznášam ked stojím za nieakým de...lom a ten celú červenú stojí na brzde, alebo si svieti hmlovkami. A hod sem návod ako nato, lebo to bude zaujímať viacerých. Mám pravdu Akri?
na aveo sedan som zatial nenasiel, ale pokial som skumal schemu kalosa, na ktoru odkazuje mipo - vo velkej miere - az na male detaily sa o to mozes opriet... sedia dokonca aj farby kablov....srneček píše:Kdyby někdo sehnal schéma zapojení na chevroleta aveo sedań, tak prosím hoďtě na mail: lukasstanek@email.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |