Nová Fabia
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
škoda Simply Never.Hahaha,kluci vy jste mě rozesmáli. Já už Škodu nemusím hodně dlouho,ale tohle mě ještě více utvrdilo v mém názoru. Když srovnám ceník Fabia žebrák a Opel Corsa esentia(základ u opelu),tak dostanu za menší peníz mnohem lépe vybavené auto a to má corsa v EuroNCAP v testu ***** za bezpečnost: A co Chevy,tam už za ty peníze mám super káru. Škoda je prostě pro mě tabu. A ono mezi námi i Felicia byla za 219900 drahá. Výbava žádná,motor mrtvej už i jako novej. Auto s výrobní cenou 80000,za 220000 je moc.
- Reklama
pokec
....to Soukup jak jsi zjistil výrobní cenu 80tisíc ? - já jsem uvedl tržby 207 miliardy ( opravuji nepřesnost zdrojů média - tržby 204 miliardy, pokud by jsem chtěl exaktní údaje musím mít výsledovku, rozvahu, náklady, prostě to je na audit, a ten nikdo nezveřejní, škodovka alias VW dělá v podstatě účetnictví do nuly, jako každej druhej podnikatel ) - hrubý zisk 14 miliard -před zdaněním čistý zisk 11,2 miliardy - odvod necelý 3milardy ale 140tis na á ks se mi zdá moc - nezapoměl jsi na marži obchodníků? ale fakt mi to zajímá...jo a roomster označila známá jako " kadibudku z Boingu "....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
No, Skoda Felicia (ta z 90. let, ne ta z 60. let), pry bylo na svou dobu a podminky tady docela good a pohledne auticko (a taky posledni Skodovacke). Jinak Octavia II je IMHO vubec posledni pohledna Skodovka, i kdyz to defacto uz Skodovka moc neni...Kanonýr píše:Jojo, ale taky posledné "autíčká". Ať se na mě nikdo nezlobí, ale to co bylo po Š100keszi píše: staré škodovky ako Š-1000 alebo aj Š-100 boli zlaté autíčka.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
pokec
...jo a ještě dodávám celá řada Škodovek 1000/1100 ( renault dauphine ) a 100/130 měli jednu velkou smůlu, neštastná doba útlaku RVHP a nadvlády rusů ( viz škody řady 72.... ) jinak celá řada byla označována "dodo" ( dodělej si doma ) ale sloužili nám s minimálními náklady....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Re: pokec
DoDo byla ale řada 105-120... ne? Aspoň jsem si to doteď myslel....Serpico píše:...jo a ještě dodávám celá řada Škodovek 1000/1100 ( renault dauphine ) a 100/130 měli jednu velkou smůlu, neštastná doba útlaku RVHP a nadvlády rusů ( viz škody řady 72.... ) jinak celá řada byla označována "dodo" ( dodělej si doma ) ale sloužili nám s minimálními náklady....
mějte se fajn
pokec
....to Kessler uvádíš připuštěnou stejnou řadu - já jsem měl na mysli stějně označovanou řadu z let 1969 - 1971 ital desing a stějně označenou tedy 7 řadou - vyvíjenou u nás podobala se golfu a to v obou případech s předním náhonem ( uváděny fotografie zde na nettu )...nechci aby to vyznělo, že nemám rád škodovku ( proto jsem uvedl i spider z 50let viz " co mi dnes potěšilo " )
...zrovna tak tvrdím škodovka dnes žije z neobjektivního patriotismu, na to v jaké je cenové relaci, znám prostě lepší auta ( a ostaní na servru nejspíš taky )...
mějte se fajn
...zrovna tak tvrdím škodovka dnes žije z neobjektivního patriotismu, na to v jaké je cenové relaci, znám prostě lepší auta ( a ostaní na servru nejspíš taky )...
mějte se fajn
serpico
serpico
Skodovka si v posledni dobe zatlouka jeden hrebik do rakve za druhym nebo spis ten hrebik do skovacke rakve zatlouka VW,myslim,ze nova Fabia se moc nechyti,je oskliva a predrazena,Octavia Scout se take moc nechyti,nez Scouta tak si radeji poridim mirne ojete Volvo XC70 a budu mit o dost lepsi auto nez je Octavie,Roomster je vyplod detske fantazie a urcen pro lidi detske postavy,nechapu jak se muze prezentovat velkym prostorem,mam 185cm a necelych 100kg a kdyz jsem sedl za volant Roomstera tak jsem tam byl dost natesno,mista na zadnich sedackach taky moc neni,ale to je problem vsech Skodovek...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
pokec
....to Goose já s tebou souhlasím a neodpustím se opakovat - Roomster " kadibudka z boingu " přiznávám se, byl to názor mé známé a myslím že výstižný....
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico
pokec
...jo jasně Soukup to by mohlo sedět - od vstupu VW do Škody se skutečné výrobní náklady přísně tají...já se snažím dopídit, ale potřeboval bych skutečné údaje....
mějte se fajnh
mějte se fajnh
serpico
serpico