Mobilní telefony + fotoaparáty
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Mobilní telefony + fotoaparáty
Pojďte psát názory na mobily sem a ne do Leganzy
Slam: Já jsem měl možnost zkoušet tenkrát Nokii...(taková jedovatě zelená, klasickej zelenej displej - jeden z posledních)....a abych řekl pravdu...je to pro mě moc složitej mobil.
Vždycky jsem měl Motorolu nebo Siemens nebo SonyEricsson (aktuálně mám SonyEricsson K700i) a tyhle typy jsou pro mě akorát - menu,nabídka příslušenství apod.
Tím nechci říct, že jsou Nokie špatný - prodejnost dokazuje opak....jen prezentuju svůj názor na Nokie
Jinak hlasuju pro 3.možnost....
Slam: Já jsem měl možnost zkoušet tenkrát Nokii...(taková jedovatě zelená, klasickej zelenej displej - jeden z posledních)....a abych řekl pravdu...je to pro mě moc složitej mobil.
Vždycky jsem měl Motorolu nebo Siemens nebo SonyEricsson (aktuálně mám SonyEricsson K700i) a tyhle typy jsou pro mě akorát - menu,nabídka příslušenství apod.
Tím nechci říct, že jsou Nokie špatný - prodejnost dokazuje opak....jen prezentuju svůj názor na Nokie
Jinak hlasuju pro 3.možnost....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Reklama
- Hanzy
Super napad otevrit tohle tema aspon se neplete kde nema.... Jinak jednu dobu jsem odebiral casopis mobility a tam uvadeli poruchovost telefonu podle vyrobcu a je pravda ze aspon v tomhle nokie obstala na prvnim miste jako nejporuchovejsi s poruchovosti kolem 30% - srdecne blahopreji k viteztvi ale nemusim mit vzdy jednicku na trhu!!! Tak aspon v necem je jednicka...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
U mě je to tak, že věci, který jsou pro ostatní jednoduchý jsou pro mě složitý a naopak, takže když mě mamka tehdy na nějakou dobu půjčila svou Nokii, byl jsem jak Alenka v Říši divů....nastavoval jsem telefon asi 20 let a stejně to bylo na prd....naopak Siemensy, který jsou prý hodně složitý jsou pro mě super mobily s intuitivním ovládáním...
-
- Kontaktovat uživatele:
No já nevim co dodat u nás je 1x SE-K 750 i...1x SE-W 300 i...1x SE-W 810 i...1x SE-Z 520 i...2x SE-K 700 i...a 1x SPV 500 C takže u nás je jen jeden výtěz a to Sony Ericsson v jakým koliv provedením Jenom já se nevim rozhodnout jestli si mám nechat 750 a nebo jí vymnenit za 800 zatím vede to co mám
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
No, já už mám svůj 3. mobil. Začínal jsem u Sagemu, pak jsem přesedlal na Siemens S40 a teď mám Siemens S65. Siemens u mě vede. Má to skvělý design a ovládání na jedničku.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
No ja som prešiel postupne: Motorola T2288, Alcatel OT301, Trium, Ericsson T10, Siemens C45, Nokia 6510, Siemens C45, SE T100, Siemens S55, Siemens SL65, Eurotel SDA, Nokia 6510, Motorola MPx220 a teraz mám T-Mobile MDA Varia (tiež zvaný HTC Wizard alebo Qtek 9100).
Dospel som do štádia, kedy mobil (zariadenie) bez QWERTY klávesnice, WiFi, operačného systému (najlepšie Windows Mobile) a dotykovej klávesnice nemá u mňa šancu. Neskutočne mi uľahčuje prácu, život a urýchľuje mi vybavovanie vecí.
Dospel som do štádia, kedy mobil (zariadenie) bez QWERTY klávesnice, WiFi, operačného systému (najlepšie Windows Mobile) a dotykovej klávesnice nemá u mňa šancu. Neskutočne mi uľahčuje prácu, život a urýchľuje mi vybavovanie vecí.
Ja som začal s Ericssonom tuším GE 628, potom 688...
Ďalej Siemens S35, Nokia 6100, 3210, 3220, 3100
Terazky mám SE W810i, vyberal som hlavne kvôli výbave, ale už by som ho nechcel, nie že by bol zlý, pokiaľ fungoval, bol som spokojný...
Bol 5 x v oprave, z toho 3 x neuznaná reklamácia, chyba sa prejavovala len občas, ale s železnou istotou, cca po 2 dňoch... chyba nijak závažná, všetko šlapalo, až na to, že nezvonil, nevybroval a nebolo v sluchátku nič počuť... no ale čo by som chcel od telefónu???
Musel som im to natočiť, aby to vôbec brali aspoň do päty...
Ďalej Siemens S35, Nokia 6100, 3210, 3220, 3100
Terazky mám SE W810i, vyberal som hlavne kvôli výbave, ale už by som ho nechcel, nie že by bol zlý, pokiaľ fungoval, bol som spokojný...
Bol 5 x v oprave, z toho 3 x neuznaná reklamácia, chyba sa prejavovala len občas, ale s železnou istotou, cca po 2 dňoch... chyba nijak závažná, všetko šlapalo, až na to, že nezvonil, nevybroval a nebolo v sluchátku nič počuť... no ale čo by som chcel od telefónu???
Musel som im to natočiť, aby to vôbec brali aspoň do päty...
Ja zacinal s Motorolou M3888,pak prisli Siemens C25,Siemens C35,Sony CMD J6,Siemens C50,Alcatel 535,Nokia 3650,Panasonic X400,SE P800,Nokia 6020 a nyni mam SE W850i...a stim poslednim totalni spokojenost,mohu jedine doporucit,opravdu super hracka se super funkcema a hlavne dokonalym vzhledem...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Tak jen par postrehu:
Muj mobilni rodokmen cita: N8210, N7650, N6600, N6630 a aktualne N80 (v barve vozu ) + dalsi by mela byt na rade N95.
Ad spolehlivost - nikdy v zivote jsem zadny reklamovatelny problem nemel, takze nemuzu potvrdit nektere zdejsi informace pramenici zrejme z doslechu nebo ze zkusenosti s pasovanejma bazarovejma kramama za par stovek.
Ad ovladatelnost - podle me (a vetsiny lidstva) ma Nokia velmi prijemne a intuitivni ovladani.
V rodine se se vyskytovaly ci vyskytuji vedle Nokii take mobily znacek Alcatel, Sagem, Motorola, Philips, Siemens a Sony-Ericsson. Dle mych zkusenosti to vychazi takto: nejmene spolehlivy (vlastne jedina znacka, jejiz mobily se nam - oba - porouchaly) byl Alcatel, nejmene pouzitelny byla Motorola (pomale a nemotorne ovladani, jedina mela tezkopadne tuzkove baterky, ale predevsim vyzvanela tak, ze v kapse nebyla absolutne slyset a v kozenkovem pouzdre nebyla slyset ani v ruce). Nejvetsi drzak (=nejdele slouzici) je Philips. Ani jeden bych ale za zadnou svou Nokii rozhodne nemenil...
Muj prvni mobil jsem si vybral predevsim kvuli integrovane antene (tehda je umela skoro vyhradne jen Nokia - ostatni se zacali jako tradicne opicit az o neco pozdeji) a malym rozmerum. Az na prvni muj mobil se jednalo o smartphony se Symbianem (N7650 byla vubec prvni model tohoto typu). Mobil pouzivam na prvnim miste jako mobil, na druhem miste jako mobil a az potom prijdou na radu prijemnosti v podobe pocitace (tj. operacniho systemu). Proto me vubec neoslovuji tzv. PDA/MDA apod. hybridy (mezi opravdovym prenosnym pocitacem a opravdovym mobilem) nejcasteji s Windoze, ktere se navic musi prevazne ovladat obouruc spejli, tj. funkce mobilniho telefonu je u nich, co se tyce priorit, az nekde vzadu...
PS: Nekteri tu mluvi v souvislosti se Siemensem v pritomnem case, coz je z logickeho hlediska chyba, nebot tento drive tradicni vyrobce mobilu uz pred casem zkrachoval (vlastne hned dvakrat - nejdriv sam a pak i Cinani, co koupili ty zbytky mobilni divize Siemense).
Muj mobilni rodokmen cita: N8210, N7650, N6600, N6630 a aktualne N80 (v barve vozu ) + dalsi by mela byt na rade N95.
Ad spolehlivost - nikdy v zivote jsem zadny reklamovatelny problem nemel, takze nemuzu potvrdit nektere zdejsi informace pramenici zrejme z doslechu nebo ze zkusenosti s pasovanejma bazarovejma kramama za par stovek.
Ad ovladatelnost - podle me (a vetsiny lidstva) ma Nokia velmi prijemne a intuitivni ovladani.
V rodine se se vyskytovaly ci vyskytuji vedle Nokii take mobily znacek Alcatel, Sagem, Motorola, Philips, Siemens a Sony-Ericsson. Dle mych zkusenosti to vychazi takto: nejmene spolehlivy (vlastne jedina znacka, jejiz mobily se nam - oba - porouchaly) byl Alcatel, nejmene pouzitelny byla Motorola (pomale a nemotorne ovladani, jedina mela tezkopadne tuzkove baterky, ale predevsim vyzvanela tak, ze v kapse nebyla absolutne slyset a v kozenkovem pouzdre nebyla slyset ani v ruce). Nejvetsi drzak (=nejdele slouzici) je Philips. Ani jeden bych ale za zadnou svou Nokii rozhodne nemenil...
Muj prvni mobil jsem si vybral predevsim kvuli integrovane antene (tehda je umela skoro vyhradne jen Nokia - ostatni se zacali jako tradicne opicit az o neco pozdeji) a malym rozmerum. Az na prvni muj mobil se jednalo o smartphony se Symbianem (N7650 byla vubec prvni model tohoto typu). Mobil pouzivam na prvnim miste jako mobil, na druhem miste jako mobil a az potom prijdou na radu prijemnosti v podobe pocitace (tj. operacniho systemu). Proto me vubec neoslovuji tzv. PDA/MDA apod. hybridy (mezi opravdovym prenosnym pocitacem a opravdovym mobilem) nejcasteji s Windoze, ktere se navic musi prevazne ovladat obouruc spejli, tj. funkce mobilniho telefonu je u nich, co se tyce priorit, az nekde vzadu...
PS: Nekteri tu mluvi v souvislosti se Siemensem v pritomnem case, coz je z logickeho hlediska chyba, nebot tento drive tradicni vyrobce mobilu uz pred casem zkrachoval (vlastne hned dvakrat - nejdriv sam a pak i Cinani, co koupili ty zbytky mobilni divize Siemense).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem četl, že pozůstatky technického vybavení vzniknuvší a záhy zaniknuvší společnosti Benq-Siemens jsou k prodeji na nějaké e-aukci.....
Mám návrh, pojďme tu psát své názory a ne hanět mobily někoho jiného, nebo přesvědčovat. Každý máme zkušenosti jiné a každému vyhovuju jiný druh mobilu. Tenhle thread byl založen kvůli zajmu o mobily.
Mám návrh, pojďme tu psát své názory a ne hanět mobily někoho jiného, nebo přesvědčovat. Každý máme zkušenosti jiné a každému vyhovuju jiný druh mobilu. Tenhle thread byl založen kvůli zajmu o mobily.
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele: