TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Ahoj Jani,tak alu kola mají rozteč 4x100 astředová díra je stejná jako na Nexii,tedy i jako na Opelu. No nevím 14" tam půjdou v pohodě. Gumy 185/60 R 14. Ale 15",už by asi potřebovali vytáhnout zadní lemy.Jana_ píše:Tak a teď zase technická sekce:
Miloše by velice zajímalo: Jaké ráfky(elektrony) můžeme dát maximálně na našeho Lanose, aniž bychom museli zasahovat do karosérie.Jedná se mu o velikost a nějaké další označení... 4x100 prý ví(rozteč šroubů)
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasne zase máš pravdu protože tady Ti předepíšou akorát aspirýn kterej si v lekárne zaplatíš ale zase co by člověk pro sví deti neudelal Oni páni doktoři řeknou že to je jenom kosmetická vada ale že devče má 17 rokú a chce si obout moderní botičky to je podle nich malichernost a že se cítí blbě to je podřadné proste sou to PÁNI DR
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já když jsem byl malej a ještě tak do 14 let jsem měl taky potíže s mluvení, dost jsem koktal, ale vzhledem k tomu, že to bylo díky dechovým potížím, tak mě z toho na logopedii dostali. Tenkrát byla na Polabinách 1, ale jestli je tam pořád, to nevím....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza