Řadicí páka.
Moderátor: Blue Lanos
Řadicí páka.
Ze starého fóra jsem se poučil a chtěl jsem vyměnit hlavici šaltrpáky. Po dvou hodinách v garáži jsem to vzdal. Zkoušeli jsme to tři, ale ani jednomu se nepodařilo s hlavicí ani pohnout. Ani na jednu stranu. Nepomohlo ani hrubé násilí. Holt si asi nechám původní.
- Reklama
Re: Řadicí páka.
Vojto, ja se s tim taky trapil a prisel na to!!!Vojta píše:Ze starého fóra jsem se poučil a chtěl jsem vyměnit hlavici šaltrpáky. Po dvou hodinách v garáži jsem to vzdal. Zkoušeli jsme to tři, ale ani jednomu se nepodařilo s hlavicí ani pohnout. Ani na jednu stranu. Nepomohlo ani hrubé násilí. Holt si asi nechám původní.
Musis prestrihnout pasek, kterej stahuje vrsek pytle u radicky, stahnes ten pytel niz, aby jsi videl jen holou tycku...potom jen tu radicku vysroubujes proti smeru hodinovych rucicek a lehce tahnes nahoru...zadna veda
Ja si koupil podobnou, jako byla ve Fast & Furious, ale blikaci s modryma LEDkama s trema stupnema blikani...vypada to efektne, jak to blika na strop
Az namontujes novou, pak ten pytel staci stahnout elektrikarskou, umelohmotnou, samozaviraci svorkou
BTW: Pytel se musi stahnout dolu proto, protoze radicka ma na spodni casti takove vybrani a pytel je prez to pretazen (aby nepadal dolu )
Řadicí páka
To Robert:
Díky za radu, hned zítra se do toho pustím. Chci vyměnit i ten pytel - mám v merku modrý.
Díky za radu, hned zítra se do toho pustím. Chci vyměnit i ten pytel - mám v merku modrý.
Re: Řadicí páka
To jsem rad, ze jsem nekomu dokazal poraditVojta píše:To Robert:
S tim pytlem mam pocit, ze se musi sundat ta stredova konzole, ale ja ho nemenil, tak se jen domnivam, ale zkousel jsem to, a nejlepsi volba se mi zda tu konzoli opravdu sundat....Pokud nekdo vite vic, opravte mne...dekuji
Re: Řadicí páka
Sundat se musi (teda ten plastovy kryt). Pytel tam je prisroubovany zespodu na dvou sroubcich (oba z jedne strany), pokud se dobre pamatuji. Ale sundat to neni vubec zadny problem. Kdyz jsem instaloval zamek radici paky, mel jsem to hned venku.Robert píše:To jsem rad, ze jsem nekomu dokazal poraditVojta píše:To Robert:
S tim pytlem mam pocit, ze se musi sundat ta stredova konzole, ale ja ho nemenil, tak se jen domnivam, ale zkousel jsem to, a nejlepsi volba se mi zda tu konzoli opravdu sundat....Pokud nekdo vite vic, opravte mne...dekuji
Stříbrný sršáň r.2000 - ABS, klima, servo, AL kola
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
Re: Řadicí páka.
Tak to je dobrý každej druhej Matiz co mi přijede do dílny má volnou řadící hlavici na páce a ty ji nemůžeš povolit tak to buď rád né vážně normálně ji pobvol jako šroub jak píše Boby proti směru hodinovejch ručiček a kdybys chtěl měnit ten pytel tak jsou to tři šroubky jeden z každé strany u nohou (plynového pedálu ) a jeden je směrem od ruční brzdy a pak to celé zvedneš nahoru u toho pytle jsou dva šroubky odspodu a na druhé straně je to zaháklé za takový dva cuplíky pozor při nandavání zpátky často se ti ten tunel odře o ty plechy u nohou musíš si dávat pozor jak ho tam zastrkuješVojta píše:Ze starého fóra jsem se poučil a chtěl jsem vyměnit hlavici šaltrpáky. Po dvou hodinách v garáži jsem to vzdal. Zkoušeli jsme to tři, ale ani jednomu se nepodařilo s hlavicí ani pohnout. Ani na jednu stranu. Nepomohlo ani hrubé násilí. Holt si asi nechám původní.
Hlavice šaltrpáky
A JE TO!
Dnes už jsem to nevydržel a za pomoci hrubého násilí jsem sundal původní hlavici ze šaltrpáky. Nešla ani otočit, ani vytáhnout, tak jsem ji sprostě rozřezal. Na konci šaltrpáky není závit, ale v délce asi 2cm zubatý tisícihran. A ještě to bylo přilepené nějakým sajrajtem. Konečně už tam mám novou hlavici, sáček bude následovat později až ho seženu - zatím mají všude modré pouze v sadách s koulí, která se mi nelíbí a s potahem na volant, který je velký a taky se mi nelíbí. A ještě jsou drahé.Fotku hodím později - neměl jsem sebou foťák.
Dnes už jsem to nevydržel a za pomoci hrubého násilí jsem sundal původní hlavici ze šaltrpáky. Nešla ani otočit, ani vytáhnout, tak jsem ji sprostě rozřezal. Na konci šaltrpáky není závit, ale v délce asi 2cm zubatý tisícihran. A ještě to bylo přilepené nějakým sajrajtem. Konečně už tam mám novou hlavici, sáček bude následovat později až ho seženu - zatím mají všude modré pouze v sadách s koulí, která se mi nelíbí a s potahem na volant, který je velký a taky se mi nelíbí. A ještě jsou drahé.Fotku hodím později - neměl jsem sebou foťák.
řadící páka
....to Vojto pozor na " pytlíky " neodpovídá velikost, taky jsem si koupil žlutý s hlavou řadící páky a kryty pedálů - bylo to v akci asi za pět set - nicméně k pytlíku: musel jsem vložit černý klíny ( s koženky ) proto si změř spodní objem...s řadící pákou jsem nehýbal, vyhovuje mi ( zpátečku navíc zvedám OPEL ) a kryty pedálu z těch už tam mám jenom na plynu...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Re: Hlavice šaltrpáky
Vojto a nemáš doufám blikací šaltpáku jako Robert ...........Vojta píše:A JE TO!
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Vojto je to zbytočne kupovať hocjaký krajčir ti to sešije a kožu kupič v Urob si sam /aspon tak sa to vola na SK/ a rovna vymen aj kožu u ručnej brzdy aby to ladilo. Cena za meter tej koženky je asi 300 sk
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500