Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To muj taky,jsem s nim naprosto spokojen a fotky pro me primo paradni... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Goosík vážne nejdojedeš na sraz aby si vjedel to je pro mne velmi a velmi smutné :cry:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goose píše:Hanzy:Ja bych taky pockal az padne cena,ale ten telefon mi padl do oka a musel jsem ho mit za kazdou cenu,premyslel jsem i o N80 ale Nokie proste nejsou pro me,mam s nimi spatny zkusenosti... ;)
Tak tak nekdy se stane ze clovek neodola a koupi si to hned.Jinak taky jsem skalni Ericssonak...a ty dva megpixely si rovnez myslim ze jsou slusne,první digitaly s touhle kvalitou staly balik a na pohotovosni cvaknuti bohate staci...
A co jinak vozy panove,ja s ho dneska zlehka pucnul na slunicku a radost pohledet...:-)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goose píše:Hanzy:Ja bych taky pockal az padne cena,ale ten telefon mi padl do oka a musel jsem ho mit za kazdou cenu,premyslel jsem i o N80 ale Nokie proste nejsou pro me,mam s nimi spatny zkusenosti... ;)
Tak tak nekdy se stane ze clovek neodola a koupi si to hned.Jinak taky jsem skalni Ericssonak...a ty dva megpixely si rovnez myslim ze jsou slusne,první digitaly s touhle kvalitou staly balik a na pohotovosni cvaknuti bohate staci...
A co jinak vozy panove,ja s ho dneska zlehka pucnul na slunicku a radost pohledet...:-)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Copak Hanzi klepe se Ti ruka že sem mrskáš příspěvek duo :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Asi...:-)to je zas to trapne mda ale aspon něco...Ale lip dvakrat nez vubec,opakovani matka moudrosti...:-)Jinak Baldovec je jasny,Goose ty taky doval nebo mas 53§...:-)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Chlapy ja si moc preju abych mohl jet ale nevim jak na tom budu s financemi,ale zkusil bych si zas a opet pujcit a snad dorazim,zkusim vzit jedine nekoho sebou abych rozlozil finance na provoz...jinak uz vazne nevim a muzu vam privezt tak kurky od chleba... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hanzy:Jinak s tou 53 mozna i dorazim,protoze pokud se prijde na to co pacham v praci tak me to nemine... :lol: :lol: :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

Hanzy píše:Tady nikdo neresil fotaky...nebo aspon jsem si nevsim...
Ok, je nacase Ti pripomenout, co psal Goose a na co jsem reagoval (k Tve nelibosti): :o
"...chtel jsem mobil co bude fungovat jako Mp3 prehravac,bude mit dobrej fotak..." :)

Goose píše:Nokie proste nejsou pro me,mam s nimi spatny zkusenosti... ;)
Mohu se zeptat JAKE? V zivote jsem nic jinyho nez Nokii nemel, tak me zajima nazor nenarocnych bezvercu... ;)

Goose píše:Slam:Hele ja mam v mobilu 2Mpix bez autofokusu a foti to dobre,samozrejme,ze spousta lidi by mi rekla,ze je to hrozny
Mas pravdu, je to hrozny. :lol: Vzdyt na ty fotce nejsou absolutne zadne detaily, texty necitelne... Ja teda pouzivam fotak v mobilu hlavne na fotky ruznych plakatu ci napisu, ktere jsem linej opisovat nebo si pamatovat...

-peha- píše:Hele já som bol šoknutý tímhle toto je fotka z 5,1 M Pixels fotoaparád Sony DSC-T5 Cybershot
...sorry, ale srovnavas zcela nesrovnatelne - fotit mobilem, ktery neumi ostrit a je natvrdo nastaven na nekonecno, muze i orangutan, kdyz skace z vetve na vetev. A tomu dotycnemu s tim fotakem, co ma starecky tres rukou v poslednim stadiu, doporuc, at si laskave poridi T9 nebo vyssi, ktery uz ma opticky stabilizator, ktery tu jeho nervovou nemoc snad ukociruje. ;) Anebo mozna dotycny jen netusi, k cemu slouzi makro rezim toho fotaku. BTW shodou nahod mam Sony DSC-T7/S a takhle cunacka fotka se mi jeste nepovedla. Z objektivniho srovnani fotek, tj. pomineme lidsky faktor, na prvni pohled pouze vyplyva, ze ten mobil neumi evidentne vubec fotit bilou barvu... Hold nekteri lide jsou nenarocni a ja nastesti mezi ne nepatrim. :lol: ;)
-peha- píše:Apropó foťák mi ryby v akvarku nevie odfotit
...ale umi, vypni si automatiku, kterou v mobilu ani nemas, nastav si expozici a ostatni parametry rucne a muzes fotit i zraloka pri lovu (opet vlastni zkusenost).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Slam

Příspěvek od Slam »

BTW dneska jsem ve zdejsim autobazaru narazil na toto:
Obrázek Obrázek

...a cena mi prijde docela zajimava na to, ze to na prvni pohled nijak zvlast opotrebovane nevypadalo... 8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slam:Rejpavy prispevek jako vzdy... :twisted: ty nikdy nezklames...zkusenosti s Nokiema mam spise se starsima typama jako 3650,6600,6020,9200...jeste k tem fotkam,ja si nemuzu pomoct ale ja jsem s kvalitou fotek spokojen,to vis tomu se rika skromnost...tou posledni casti ti dost nahravam na dalsi rejpnuti... :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slam píše:BTW dneska jsem ve zdejsim autobazaru narazil na toto:
Obrázek Obrázek

...a cena mi prijde docela zajimava na to, ze to na prvni pohled nijak zvlast opotrebovane nevypadalo... 8)
Peknej kousek no...ale neodpustim si poznamku ke kvalite fotky textu...taky nic moc hele...uprime tu vybavu skoro neprectu... :lol: :lol: :lol: Ale chapu,ze je to foceny pres sklo,takze ti odpoustim... ;)
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:ale neodpustim si poznamku ke kvalite fotky textu...taky nic moc hele...uprime tu vybavu skoro neprectu... :lol: :lol: :lol: Ale chapu,ze je to foceny pres sklo,takze ti odpoustim... ;)
Asi takhle - za idealnich svetelnych podminek, cos fotil svou fotku, je vysledek zcela jiny nez v temne hale pres zaneseny sklo. A taky uz nejsem nejmladsi, takze i ja ma obcas nervozni ruce, zvlast kdyz jsem se musel naklanet... A navic narozdil od Vas netvrdim, ze muj aktualni mobil ma dokonaly fotak (prvni 3.2Mpix bez autofokusu). Tohle je snad ale o trochu lepsi fotka: Obrázek. Jo a taky ukazto.com brutalne snizuje kvalitu (zvysuje kompresi) obrazku, takze i ta Tvoje mobilofotka muze v realu teoreticky vypadat lip, nez prohnana ukazto.com ;)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Myslim ze je slusne podekovat za foto skoleni,ale me nijak zvlast nezaujalo... :cry: 2 megapixely na telefon bohate staci az nad hlavu,tolik meji jeste ne tak stare digitaky ktere jeste nedavno staly ne malo penez a hooooooou dofotil jsem... :D :D :D Tady je Leganza a tim vas vsecny zdraviiiim.... :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To Slamko ta bílá je pěkná žejó :lol: Hele a jak si uhádl že mám žraloka je sice malej asi 55 cm ale fešák :lol:

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“