NEXIA-červené podsvietenie

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

Odpovědět
Rodis

NEXIA-červené podsvietenie

Příspěvek od Rodis »

Práve som dokončil červené podsvietenie prístrojovky, teda budíkov a aj prepínačov v prednom panely. Rád by som to aj nafotil a ukázal, ale neviem ako sem vložiť tie fotky. Urobil som to pomocou tej farebnej fólie, (čo mi poradil Simone)ktorú som vložil medzi priesvitný plast a budíky. Tie štyri žiarovky som vymenil za také isté ale červené, aby som to poistil a do prepínačov(hmlovky,ohrievanie zad. okna) som vložil tiež fóliu a z pôvodných žiaroviek som stiahol tú zelenú "gumu". teraz sa chystám na stredový panel s klimou - na červeno!!!
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...

Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Pod tim kam pises text prispevku mas volbu

Přidání obrázku pomocí UKAŽTO.COM a vedle PROCHAZET a NAHRAT tak to snad zvladnes ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Pod správou ktorú píšeš máškolonku UKAŽTO.COM a tam klikni na vybrat a dej tam fotku treba z obrázky ktoré máš uložene v PC a klikni na nahraj:lol: takhle

Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Sorry ale bol som pomalší jo a som zvedavý na výtvor tak sa ukáž :lol: :lol:
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

cože ? To nemusí bejt teda z toho ukažto.com ? Já pokaždý linkoval z galerie tady (a neúspěšně) a myslel sem, že musim bejt někde na ukažto.com registrovanej a linkovat to ztama. Takže pokus:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Rodis

Příspěvek od Rodis »

Tak tu sú: je to fotené mobilom ale celkom dobre to vidieť. Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No vidíš šikulo a vyzerá to dobre ale v skutočnosti je to isto krajšieObrázektak dúfam že to dakedy uvidímObrázek
Rodis

Příspěvek od Rodis »

Tak som sa pustil do stredového panelu a zistil som pre mňa nemilú vec ato, že po kompletnej demontáži, ktorá sa mi podarila "bez straty desiatky" som nedokázal rozobrať ten modul s tými troma kruhovými prepínačmi (ventilátor,teplota,prúdenie vzduchu)a z toho dôvodu sa mi teda nepodarilo tam vsunúť farebnú fóliu, ktorá by zmenila farbu podsvietenia. Dá sa to spraviť farebnými žiarovkami, ale to som nespravil, nakoľko som ich v čase demontáže nemal.Dal som dole zelené "návleky" zo žiaroviek - takže mi to teraz svieti veľmi pekne jasne na bielo. Záver: poskladané, funkčné a zmena farby až na budúce... :lol:

simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

RODIS tam som dal ledky 3ks miesto jednej žiarovky s odporom 1kohm a experimentovaním natočenia svietivosti lediek aby to bolo rovnomerne.
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“