Znak Daewoo
Moderátor: Blue Lanos
Znak Daewoo
Nemůžete mi někdo poradit, kde se dá sehnat a za kolik ten stříbrný znak Daewoo, co je vpředu na kapotě? Někdo mi ho ukradl a pěkně mě to štve!!!
- Reklama
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
znak
To je od Tebe hezký, ale já jsem až z Jindřichova Hradce v jižních Čechách. Kdyby se ti chtělo to dát do obálky a poslat na dobírku alespoň na náklady za dopis, tak bych byla moc ráda. Napiš mi svůj e-mail a já ti tam pošlu adresu, jestli by to teda bylo možný. Díky Ivarichiprofi píše:ja ti ho kludne dam, lebo idem mracit kapotu a bude mi to tam len spatit....tak si pre neho pridi do BA a je tvoj....+ gratis aj zadny
Re: znak
Ahoj,to jsem ještě já. Už jsem objevila tvůj mail,takze zpravu máš tam.Mena píše:To je od Tebe hezký, ale já jsem až z Jindřichova Hradce v jižních Čechách. Kdyby se ti chtělo to dát do obálky a poslat na dobírku alespoň na náklady za dopis, tak bych byla moc ráda. Napiš mi svůj e-mail a já ti tam pošlu adresu, jestli by to teda bylo možný. Díky Ivarichiprofi píše:ja ti ho kludne dam, lebo idem mracit kapotu a bude mi to tam len spatit....tak si pre neho pridi do BA a je tvoj....+ gratis aj zadny
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já mám doma taky jeden znak, takže pokud Ti to kolega ze SR nepošle, tak Ti pošlu já ten svůj z Nexie...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: