To jáměnil tlumiče,protože mi přítelkyně nadávala,že jí vyklepu jak startku. Za výměnu všech tlumičů jsem dal 1000kč a koupil jsem je za 4000,takže dohromady 5000kč,což nebylo zas až tak drahý.-peha- píše:To je tak že u mne sou finance na prvním míste a v servisu výmněna zadních 8500 sk no a já sem je koupil za 4000 sk no a ta práce se vyplatí jo a hlavne sem si dneska objednal i přední protože po výmnene je to citelní rozdílJinak ty zadní teda hlavne jeden byl totál vytečenej a když sem ho vybral tak píst normálne zapadnul dovnitř a chodil uplne volne takže zásah v pravou chvíli
TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
To by bylo jako nosit dříví do lesa. Ale jsi teda šikula. Ty Peha mě nejdou ty nový smajlíci od Dedo.miki,porad jak je přidám,pls.-peha- píše:Ale pozor to co mám já se volá Leganza a tam sou ceny trochu jiné Takže co si umím udelat sám je velké plus a nehlede k tomu pomalu ob den v servisu kde delám mnením tlumiče,brzdy,gen.motoru,rozvody a jiné a tak uznej že jiný opravým a svoje dám do servisu to by byl gól co
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Drážka je obří.....mělo by to být u bývalé Galanty....přibližně uprostřed....myslím, že šikmo naproti je ten megavysokej panelák.Jana_ píše:to Ivoš
Drážka je dost velká-zkus více přiblížit
A Miloš je naštěstí zvyklej pracovat rukama již pár let skoro každý den, takže to pro něj zase tak těžká práce není, ale nezávidím mu to a hlavně já mu moc nepomůžu, protože když tam jsem, tak i s prckem a to moc pomáhat nejde.Tak mě bude čekat až ten úklid
Ještě jsem se tam nebyl kouknout a je to tak na 95%, takže tak
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Tak som tu uvodnú časť upravil aby další nemali také problémy ako ty.Pozri sa na to a napíš či už to je jasné ako vkladať. Tu prejdeš hned na návodhttps://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=8463Jana_ píše:Tak návod jsem včera taky četla asi 10x, ale trvalo mi to asi půl hodiny, než se mi to povedlo