Spokojenost
Moderátor: Blue Lanos
-
Spokojenost
Dobrý den-dnes jsem se zaregistroval a chtěl bych něco málo říci k této značce auta.
V roce 1997 jsem si koupil 5-dveřoví Lanos /1,4/ a za 6-roků jsem na něm najel uctihodných 244000km bez oprav/ jen po 180-ti/výměna výfuku.
Nyní vlastním Kalose /1,4/ a také jsem s ním nadmíru spokojen , mám na něm najeto 135000km je o trošinku pomalejší jak Lanos ale také bezproblémové auto.Jen mě již sklamal výfuk ale momentálně není v republice, jelikoš nikdo ještě nenajel tolik kilometrů.Tak asi nikdo nepředpokládal tak brzkou opravu ale díky KVALITNÍMU servisu p.Horečka Nový Jičín je vše bez problému.
V roce 1997 jsem si koupil 5-dveřoví Lanos /1,4/ a za 6-roků jsem na něm najel uctihodných 244000km bez oprav/ jen po 180-ti/výměna výfuku.
Nyní vlastním Kalose /1,4/ a také jsem s ním nadmíru spokojen , mám na něm najeto 135000km je o trošinku pomalejší jak Lanos ale také bezproblémové auto.Jen mě již sklamal výfuk ale momentálně není v republice, jelikoš nikdo ještě nenajel tolik kilometrů.Tak asi nikdo nepředpokládal tak brzkou opravu ale díky KVALITNÍMU servisu p.Horečka Nový Jičín je vše bez problému.
- Reklama
no je to hodne zajimavy ale teoreticky to mozne je.s dobrym olejem a pravidelnym servisem asi ano.ale nejaky to lozisko nebo treba tesneni pod hlavou tam preci probehnout muselo.nebo ani to ne?
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
No ja mám 10 rokov Š Favorit. Najazdil som na ňom 360 000 km a musím si pochváliť, že zatiaľ bolo treba vymeniť len gumené rohože, lebo sa zodrali od topánok. Inak ho aj často presviedčam: Nechcel by si už aspoň nejaký jeden gulový čap nový, alebo silent blok, alebo aspoň brzdový kotúčik? Ale on stále tvrdohlavo, že netreba, že veď nič neodchádza tak načo. Tak len jazdím a jazdím a servisáci na mňa škaredo zazerajú. Občas je taký zaťatý, že už nechce ani benzín!
Ale to si vysvetľujem, že asi preto, že je prepnutý na lpg...
Ale to si vysvetľujem, že asi preto, že je prepnutý na lpg...
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
Je potešujúce, že sú aj také dobré referencie.... znamená to aspoň toľko, že nádej na dokonalé auto zomiera posledná ...
Určite veľa závisí aj od vodiča ... štýl jazdy niekto dotiahne do dokonalosti a potom auto čo to vydrží .....
Mňa opäť vytáča vŕzgajúci spojkový pedál. Už 2x premazaný (otrasný prístup) vždy chvíľu mlčal a už je to tu opäť. Som pevne rozhodnutá to pri najbližšej servisnej prehliadke udať ako závadu ...mimo toho pukotajúceho výfuku .... nuž čo, nemám šťastie na dokonalé auto. Ale keby tak zostalo iba pri tomto, tak by to bolo v pohode.
Určite veľa závisí aj od vodiča ... štýl jazdy niekto dotiahne do dokonalosti a potom auto čo to vydrží .....
Mňa opäť vytáča vŕzgajúci spojkový pedál. Už 2x premazaný (otrasný prístup) vždy chvíľu mlčal a už je to tu opäť. Som pevne rozhodnutá to pri najbližšej servisnej prehliadke udať ako závadu ...mimo toho pukotajúceho výfuku .... nuž čo, nemám šťastie na dokonalé auto. Ale keby tak zostalo iba pri tomto, tak by to bolo v pohode.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
No ty bez auta ešte polietaš ,ale čo ostatní.Ale to len pre srandu.A na ten pedál stačí spray -olej môže byť silikonový,alebo WD spray .LIFELIKE píše:Je potešujúce, že sú aj také dobré referencie.... znamená to aspoň toľko, že nádej na dokonalé auto zomiera posledná ...
Jááj, polietam, polietam.... o to nejdededo.miki píše: No ty bez auta ešte polietaš ,ale čo ostatní.Ale to len pre srandu.A na ten pedál stačí spray -olej môže byť silikonový,alebo WD spray .
ale ten spray vždy len na chvíľu pomôže .... a nie je to sranda sa tam dostať ..... ja som to sama skúšala raz a skôr som sa vytočila ako niečo premazala
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED