Chladič klimatizace
Moderátor: Blue Lanos
To je pravda no...tak budu mit zavreny okna,bude mi silene ale budu predstirat ze mi je krasne s klimatizaci... No jen co budou penize tak ji dam opravit ale ted penize opravdu nejsou...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
Dovolim si diky vlastni zkusenosti nesouhlasit! Vetsinu lonskeho leta jsem takto provozoval a ver mi, ze v parnem letnim dni, kdy auto stalo cely den na primem slunci, mi stazeni vsech oken a foukani na max s nataveni na "Lo" vubec nepomahalo. Lepsi to bylo az po case, kdyz to pri sviznejsi jizde (delsi trasa) trochu profouklo. Ale jinak... Navic to usetreni penez je relativni - me tento zpusob ventilace stal obe nove stahovacky v zadnich dverich, takze 2 tretiny ceny chladice, ktery jsem nakonec stejne poridil a se kterym je to v parnem lete uplne jina kultura cestovani.Goose píše:No ja si vzdycky vystacil s otevrenyma okynkama nebo jen topenim otocenym na chlazeni,takze pro me nefunkcni klima neni takova tragedie...
Koukam, ze na Slovensku problem globalniho oteplovani neni moc medializovan? Jinak se pletes, i v nasem pasmu muze byt v lete poradny vedro, klidne jako na Sahare. Jediny rozdil bude snad jen ve vlhkosti vzduchu oproti te dovolene u more...-peha- píše:To máš tak že v našem časovým pásmu a pokud nejedeš nekam na dovolenou tak klíma není to nejdúležitější
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)