Chladič klimatizace

Moderátor: Blue Lanos

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To je pravda no...tak budu mit zavreny okna,bude mi silene ale budu predstirat ze mi je krasne s klimatizaci... :lol: :lol: :lol: No jen co budou penize tak ji dam opravit ale ted penize opravdu nejsou... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To máš tak že v našem časovým pásmu a pokud nejedeš nekam na dovolenou tak klíma není to nejdúležitější :D Jinak už mám doma všechny věci na repas Krásky-pumpa,řemeny,kladky,tesnenia a tlumiče do zadu ty budu mnenit v sobotu a vostatní v tejdnu :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Neni nic lepsiho nez si delat sam na svem aute...dej vedet jak se to dari... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jasne a když bude čásek tak to i nafotím aby bylo videt :lol: ale teď jdu spát bo ránko zese do prácičky teda hasičina a potom v sobotu doufám tlumičky aby se Kráska pěkne držela na ceste :lol: :lol: :lol: Zatim čauko :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:No ja si vzdycky vystacil s otevrenyma okynkama nebo jen topenim otocenym na chlazeni,takze pro me nefunkcni klima neni takova tragedie... ;)
Dovolim si diky vlastni zkusenosti nesouhlasit! :) Vetsinu lonskeho leta jsem takto provozoval a ver mi, ze v parnem letnim dni, kdy auto stalo cely den na primem slunci, mi stazeni vsech oken a foukani na max s nataveni na "Lo" vubec nepomahalo. Lepsi to bylo az po case, kdyz to pri sviznejsi jizde (delsi trasa) trochu profouklo. Ale jinak... :roll: Navic to usetreni penez je relativni - me tento zpusob ventilace stal obe nove stahovacky v zadnich dverich, takze 2 tretiny ceny chladice, ktery jsem nakonec stejne poridil a se kterym je to v parnem lete uplne jina kultura cestovani. 8)

-peha- píše:To máš tak že v našem časovým pásmu a pokud nejedeš nekam na dovolenou tak klíma není to nejdúležitější :D
Koukam, ze na Slovensku problem globalniho oteplovani neni moc medializovan? ;) Jinak se pletes, i v nasem pasmu muze byt v lete poradny vedro, klidne jako na Sahare. Jediny rozdil bude snad jen ve vlhkosti vzduchu oproti te dovolene u more... :D
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
mil

Příspěvek od mil »

To by človek neveril, že časové pásma majú vplyv na podnebie. :D Na čo majú potom vplyv také klimatické pásma? :lol:
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
jegi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jegi »

Asi na to kolko je hodín! :D
ex Espero 1.5 GLX
Mazda 6, 1.8
Moje hobby: http://www.cactuslandia.websnadno.cz
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“