Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Hanzy
To neres jak tam je dirka jenom dobre,natece ale zas vytece Jinak jsem aspon vypatral a prepsal aspon pro odliseni to sve nechtene tema,aspon nejaka snaha Jinak jak jste tady resili ty masky tak ja ji mam sic temer bez kazu ale nelibi se mi celkove a asi s ni provedu to co Alda...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Dobra dobra,hele ja se na to vykaslu,nasel jsem doma dve tuby nejakyho jednoslozkovyho silikonovyho tmelu tak to tam naperu a treba budu mit pokoj...nebo do toho narvu zase stary noviny a je to...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Jen at ti tam pak nestoupa hladina mozna ze se voda zene z hora??Jinak co startovani kontrolka security nezlobi??Ja musim zaklepat zatim klid.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No hele taky musim zaklepat...zatim startuje poslusne...No kdyby tam voda zetekala z hora tak by to bylo mokry i jinde ale proste je vlhka jen ta dira...normalne mam vlhky diry rad...ale takhle to ne...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
- Kontaktovat uživatele:
Bočné bielé sú z Matiza a predává ich BADGER za velmi dobrú cenu aj ja ich mám od neho no a predné biele niesú nikde ja som si svoje urobil z plexiku čo je na neonovém svetle a žiarovky já mám len v predu a vzadu diadémky no a bočné zatial neviem zohnať lebo tie predávajú u vás v CZ tak až pôjdem na stretko tak si ich kúpim Jo jinak napíš ss Badgerovi a on ti sožene aj žiarovky
Diky za tip,planuju nejake kosmeticke upravy na aute,ale zaroven aby nelezli moc do penez a to sice ty blinkry,chci sundat sterace,ocistit je a prestrikat na stribrno a pak treba kdyz otevru dvere ridice a viko kufru tak tam jsou male flicky rezy tak to ocistit a prestrikat...
Jo a v pristim tydnu bych mel mit nove radio,nevim co to bude zac,ale dal jsem znamemu pozadavek aby zvladlo CD a Mp3 a on nejake sezene zase od svych znamych,v patek mi rikal,ze uz neco sehnal ale nevim co no tak jsem zvedav...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak dnes som po výmene tlmičou a môžem povedať že zo začiatku to šlo Ok ale potom my nešli povoliť tie spojovačky a potom uchytenie tlmiča tá velká matka takže som muse flexou a pílkou na železo všetko rozrezať ale chvala bohu už je to hotové a jazdné vlastnosti o 100% lepšie a tak som si hned objednal aj dopredu
No parada,ja jak nechal vymenit tlumice tak taky obrat o 100% k lepsimu,predni jsou nastesti dobry,ale neco mi tam vpredu stejne mlati,kdyz jedu po kostkach a zastavuju tak hrozne vibruje volant a od prednich kol se ozivaj tupy rany...