Zápach benzínu
Moderátor: Blue Lanos
Zápach benzínu
Prosím vás o radu občas mi v mém daewoo tico silně zápáchá benzín. Neíte někdo čím to je? dík za rady
- Reklama
zápach
...to autojirka co takhle spadlá, prodřená nebo jinak poškozená hadička k uhlíkovému filtru....korejci mají odzvdušnění přes uhlíkový filtr u nessie je v levém předním blatníku...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
No Docente ty máš ale odvahu radit takový postup hledání závady. Nikdy nevíš jak kdo tě bude brát vážně. Většině motoristům je to jasné, že otevřený oheň používat je hloupost do nebe volající, ale jsou i "UMĚLCI " , kteří by se mohli tvou radou řídit.Docent píše:Pokud vím, tak když někde smrdí plyn, tak se obchází potrubí se zapálenou svíčkou, třeba by to u toho benzínu šlo podobně ?
!!!!!! OTEVŘENÝ OHEŇ NEPOUŽÍVAT !!!!!!
Re: zápach
Serpico píše:...to autojirka co takhle spadlá, prodřená nebo jinak poškozená hadička k uhlíkovému filtru....korejci mají odzvdušnění přes uhlíkový filtr u nessie je v levém předním blatníku...
mějte se fajn
N tu hadičku jsem se díval ale ta je v poho...
tico
....no Docente ty si víš se vším rady - já ne - nett je snad o tom, že si vyměnujeme zkušenosti, problémy atd., a neděláme si z druhýho srandu, už tě vidím, kdyby se to stalo tobě...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Tak jsem pročetl tuto rubriku a tobě se Docente fakt divím. Musím dát za pravdu jak Serpicovi, tak i Bergmanovi. Víc snad k tomu nejde dodat, jenom že toto je solidní fórum na solidní úrovni a takové přihlouplé rady jako tu dáváš ty Docente , nesvědčí o tvém zdravém rozumu. Svůj názor jsem vyjádřil a již se nebudu nadále k tomu vyjadřovat.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Docent píše:Představ si, že se mně to před léty stalo... Takže jsem oblez auto a našel prasklou hadičku... A fakt by mne ani ve snu nenapadlo zrovna na TOHLE se ptát na netu...
Docente lidi se tu ptaj i na horší věci, ale já už jsem obhledal celý auto a nevím čím to je. A žádnou prasklou hadičku tam nemám...
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zápach benzínu
Určite to viem .Cítiš jeho výpary,len musíš zistiť odkial idú.autojirka píše:Prosím vás o radu občas mi v mém daewoo tico silně zápáchá benzín. Neíte někdo čím to je? dík za rady