Leganza
Moderátor: Blue Lanos
Tak jsem dneska myslel,ze budu vrazdit,v praci jsem potreboval neco z auta a kdyz prijdu k autu tak jsem malem upadl,nejakej zasra*** cur** mi to odrel,vzal zrcatko a dvere,zrctako je hodne odrene a dvere taky nevypadaji moc hezky,jeste ze je na dverich ta lista,ta dopadla desne,je odrena a v jednom miste uplne promackla...ja toho hajzla chytit tak me snad zavrou,protoze bych dobil do bezvedomi... Tady je par fotek,neni tam skoro nic videt,protoze je to foceny mobilem a na te stribrne to nejak neni videt,ale v realu je to hnus...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Si nepraj videt moju lavé dvere majú preláčinu ako písmeno L lavý blatník dva dolíky a zrkadla odrené obydve ale to nieje najhoršie ale dáký debil mi praštil do strechy a teraz tam mám dolík ako pest a tak že sa v nom aj voda drží Proste neviem či závisť a lebo je to velké auto že okolo neho nevedia prejsť neviem Len tá strecha mi nejde na rozum lebo to neurobil nikdo s autom ale buť dáky opilec ale já to skôr typujem na puberťáky Takže chápem ako Ti je
-
- Kontaktovat uživatele:
To si proste s toho nesmieš robiť hlavu lebo hajzlou je na svete viac než dosť Ja som ju dnes poumýval a vyčistil z dnu jo a taky sem koupil nový koberce sice v TESKU ale sou dobrý pretože ty co sem koupil v tuning obchode stáli za milou kedveš protože klouzali proste si nastoupil a po pár metrech byli pod pedálama jo a tysem si dal hliníkový sice ne takový jak sem si představoval ale já je tam mám vlastne proto že nesnáším ten zvuk výš jako když si deti hrajou s nafukovacím balónem proste to vrzání a tak ješte za soci éry sem s pedálú sundaval gumy a pozdeji sem začal s hliníkem
No ja ji taky budu muset poradne umyt...je uz dost spinava...jak jsem luxoval vnitrek tak jsem u ridice pod kobereckem objevil od neceho vyzranou diru a totalne mokrou,takze nevim jestli se tam dostava vlhkost ze spodku nebo se tam drzi uz nejaky cas,podle me tam majitel neco rozlil,nejakou kyseline nebo co...budu se na to muset nekdy podivat az bude cas,ale asi to zadelam nejakym tmelem nebo necim podobnym...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Teda Goose koukam ze se dari,ti lidi jsou fakt hovada a zaslouzili by...Me a to radeji zaklepu na drevo za ten necely rok co ji mam tak nepribylo téměř nic,mam tam jen dva skrabance na prednim a zadnim blatniku a to typicke klicove po původnim majiteli...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
No nekdy se to nazbira kazdemu,ale s tim autem je to vazne smula,mas ho chvili a hned tohle...Ja jsem si dnes naopak udelal radost novym radiem,psal jsem to do tema autoradio...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To Goose:
Je mi skutočne ľúto, že Ti Tvoju krasavicu niekto takto dorichtoval. Ale môžeš si za to sám. Niečo Ti poradím. Nič si z toho nerob a tvár sa, že Ti je to úplne jedno. Že Ti na tom aute akože vôbec nezáleží. V tom momente prestanú všetky likvidačné akcie namierené proti Tvojej Leganze. Môžeš mi veriť, mám to odskúšané na sebe. Čím viac si nejaké auto babuškám, tým horšie rany schytáva. Je to sranda, ale podľa mňa je to aj Tvoj prípad.
Je mi skutočne ľúto, že Ti Tvoju krasavicu niekto takto dorichtoval. Ale môžeš si za to sám. Niečo Ti poradím. Nič si z toho nerob a tvár sa, že Ti je to úplne jedno. Že Ti na tom aute akože vôbec nezáleží. V tom momente prestanú všetky likvidačné akcie namierené proti Tvojej Leganze. Môžeš mi veriť, mám to odskúšané na sebe. Čím viac si nejaké auto babuškám, tým horšie rany schytáva. Je to sranda, ale podľa mňa je to aj Tvoj prípad.
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
- Hanzy
Koukam ze na to jdete psychologicky...
Je to banda obchodnicka ze,nalakaji cenou a pak mají prd.Me včera taky nastvali s radiem,měli volat jak pride a pry zapomeli,kdybych tam nezavolal tak by se probrali buchvi kdy...
Je to banda obchodnicka ze,nalakaji cenou a pak mají prd.Me včera taky nastvali s radiem,měli volat jak pride a pry zapomeli,kdybych tam nezavolal tak by se probrali buchvi kdy...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Takhle zrychtove zrcatko u spolujezdce jsem mel taky (uz jsem to tak koupil) a ver, ze na cerne jsou takove skrabance videt o dost vic. Ale v galerii myho auta mas fotky, jak jsem si to nechal opravit za tusim 200,- ze to vypada jako nove. Da se rict, ze od rijna jsem na aute neutrzil ani skrabanecek (coz je celkem neuveritelne, kdyz jezdim denne a kde jsem nuicen parkovat), akorat mi nejaka k*rva udelala v prosinci na zadnim blatniku tesne nad kolem dolik o prumeru pingpongace (nechapu jak a hlavne proc?) - nastesti neni poskozen lak, tak az bude venku trochu hezky, necham si to vakuove vytahnout zpatky, ze nebude nic poznat.Goose píše:Tak jsem dneska myslel,ze budu vrazdit,v praci jsem potreboval neco z auta a kdyz prijdu k autu tak jsem malem upadl,nejakej zasra*** cur** mi to odrel,vzal zrcatko a dvere,zrctako je hodne odrene a dvere taky nevypadaji moc hezky,jeste ze je na dverich ta lista,ta dopadla desne,je odrena a v jednom miste uplne promackla...ja toho hajzla chytit tak me snad zavrou,protoze bych dobil do bezvedomi... Tady je par fotek,neni tam skoro nic videt,protoze je to foceny mobilem a na te stribrne to nejak neni videt,ale v realu je to hnus...
Jinak ja vcera primo pri cinu chytil duchodce, co leta na parkovisti pred mym pracovistem vyvracel zrcatka (v horsim pripade ulamoval) - a primo u myho auta! Dost jsem mu to verbalne vytmavil, az me samotnyho prekvapilo, ze me neco dokaze tak na*rat, me - takove mirumilovne flegmaticke stvoreni. Obcanku mi ukazat nechtel, na policajty jit taky nechtel, tak jsem si ho aspon vyfotil, snad uz da pokoj (anebo mi priste auto objede klicema).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)