Leganza
Moderátor: Blue Lanos
Tak jsem hledal a hledal a nasel,jakysi clovek nabizi CD plne papirovych modelu aut za 120Kc...je na nem 550 modelu a mezi nimi i Daewoo Lanos,Leganza a Nubira,ale je pro me zbytecne kupovat cele CD,zkusil sem mu napsat jestli je mozne jen jeden model,tak jsem zvedav... http://sweb.cz/modelylodi/papir.htm
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
Tak to je presne jak u me,otevrel jsem jen tuhle miniaturu...ale tady od toho cloveka co jsem psal tak snad pristoupi na zaslani jen jednoho modelu,budu to muset vytisknout nekde u nekoho,nemam barvu v tiskarne...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Nejde otevrit proto, protoze z toho archivu je tam jen asi tretina! Ten JPEG byl velky 308 767 bajtu, ale fyzicky z toho lze vytahnout jen toto:-peha- píše:Ja som to otvoril ale je tam len obrázok a keď to stiahneš tak je to zazipované a nejde otvoriť
Nenasel to nekdo nekde jinde cely? Stve me to o to vic, ze je to dokonce i v barve myho realnyho auta, takze bych rad zavzpominal na detstvi a slepovacky z ABC...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)