prevody/kladky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
prevody/kladky
ahoj,prosím vás když se mají menit rozvody kolik je tam vlastne tech kladek?já sem uplný lajk.a jaká je vaše doporučená cena za všechno plus Řemen plus vodní pumpa plus práce?
Naposledy upravil(a) talat dne pon úno 26, 2007 20:25, celkem upraveno 1 x.
nexia gtx 1,5 16V
- Reklama
2 autor prispevku: Zmen si nazev tematu, toto nic nikomu nerekne a kdyz nekdo bude hledat podobne tema tak to hned prehlidne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: prevody/kladky
Rozvodový remeň od 500 SK kladka menšia od 800 SK vačšia od 1200 SK vodná pumpa 1250 SK plus práca asi 2 hod vodnu pumpu určite vymeň lebo pre nastavenie je nutné s nou pootočiť.Mne pri výmene rozvodov ju nemenili a potom som za 5 dni som tam bol znova lebo začala tiecťtalat píše:ahoj,prosím vás když se mají menit rozvody kolik je tam vlastne tech kladek?já sem uplný lajk.a jaká je vaše doporučená cena za všechno plus Řemen plus vodní pumpa plus práce?
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
Presne to som riešil nedavno a zistil som ,že pumpa odide preto lebo ojazdená už nezvládne vyšší ťah našpanovaného rozvoďáku. No a mne vďaka vodnej pumpe praskol rozvoďák (2 ventily DEAD) tak bacha. Vymeň
PS tretia kladka je myslená vodná pumpa, lebo sa ňou došpanuje remeň. Takže tri aj s pumpou...
PS tretia kladka je myslená vodná pumpa, lebo sa ňou došpanuje remeň. Takže tri aj s pumpou...
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
kladky
....to oberuc fór je v tom, že se musí pootočit vodní pumpou a tam je těsnění - gumový kroužek a ten se musí očistit a nebo vyměnit stojí pár korun - takže pokud vyměním těsnění - už neteče a naúčtuju ti pumpu, je to ale jenom možnost, každopádně jde o nekvalitní opravu, při demontáži skontroluji pumpu...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico