Ložisko spojky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Ved ide o to aby ta v servise neoblbli a naučtujú generálku.Tu sa nehádame ale si navzájom pomáhame.Ja sa nehnevám ked ma niekdo poučí.Ved aj tak sa celý život učím a hlúpy umriem.
Naposledy upravil(a) dedo.miki dne sob úno 24, 2007 20:12, celkem upraveno 1 x.
TOTO JE DOBREEEEE!!!!!dedo.miki píše:Ved ide o to aby ta v servise neoblbli a naučtujú generálku.Tu sa nehádame ale si navzájom pomáhame.Ja sa nehnevám ked ma niekdo poučí.Ved aj tak sa celý život učím a hlúpy umriem.http://peknypeto.szm.com/somarske%20usi.gif
Počkaj...nemyslíš spojku pomaly púšťať? lebo začne chrašťať keď pustím spojku a nie keď stlačím spojku...(už som z toho k...)dedo.miki píše:Stačí ak na pedál spojky začneš pomaly tlačiť a ak zacítiš ,že sa zväčšil odpor (ložisko sa oprelo) ,ale ešte neodpojilo prevodovku ,a tam sa začína ložisko výtlačné točiť a ked zvuk ešte nezačal tak je to v prevodovke.
dedo.miki píše:Po naštartovaní na mieste začneš velmi pomaly stláčať pedál spojky ,až ucítiš ,že zaína tažšie ísť .Tam sa začína točiť ložisko spojky.
Čiže podĺa teba ak v tom bode prestane chrašťiť,tak to ložisko spojky nie je,ale je to niečo v prevodovke. aAe potom ako to vysvetliť(ak to bude tak),v servise...veď nemôžem byť predsa lepší doktor ako oni ???!!
Tak to vypadá,že v tomto prípade majstrom v servise rozumi aj tak si nemôžem dovoliť rozdávať.Len v tom prípade,ak to zle dopadne.Potom budem musieť ísť nazad.Poznáš(me) predsa majstrov...ak im ty ako lajk začneš diktovať čo,kde a prečo je zlé,tak zle dopadneš...Čosi budeme namýšľať... P.S.musím už ísť po manželku,takže musím OFF.-dík,tak zatiaľ!-peha- píše:Tak čo už ste pokročili mal som jinú robotu a tak som vypadol s formy takže je to to ložisko alebo niééééé