Tesnenia dveri
Moderátor: Blue Lanos
Tesnenia dveri
Uz dlhsi cas si vsimam ze mam moje tesnenia uz asi v biednom stave..myslim tie okolo dveri....po siedmych zimach a podobnych nastrahach pocasia sa mi na par miestach zacinaju trhat a akokeby zmolit.
Takze idem kupit vsetky nove..myslim ze z montazou nebudu problemy, ale napadlo ma ze by sa dali tie stare este vyuzit. U vacsiny aut som si vsimol ze maju tesnenia aj na dverach aj na rame dveri...teda na kasni a Matiz to tak nema, ale pri zavretych dverach ma medzi dverami a kasnou asi 1cm fugu. Chcem skusit prisposobit tie stare tesnenia a uchytit ich na ram. Skusal som uz aj univerzalne co su na toto urcene ale tie tam nepasuju.
Ak ste niekto uz toto riesil alebo s tym mate nejaku skusenost rad sa ponaucim. Myslim ze by to dost Matizkovi pomohlo hlavne pri vyssich rychlostiach uz je aerodynamicky hluk velky.
Takze idem kupit vsetky nove..myslim ze z montazou nebudu problemy, ale napadlo ma ze by sa dali tie stare este vyuzit. U vacsiny aut som si vsimol ze maju tesnenia aj na dverach aj na rame dveri...teda na kasni a Matiz to tak nema, ale pri zavretych dverach ma medzi dverami a kasnou asi 1cm fugu. Chcem skusit prisposobit tie stare tesnenia a uchytit ich na ram. Skusal som uz aj univerzalne co su na toto urcene ale tie tam nepasuju.
Ak ste niekto uz toto riesil alebo s tym mate nejaku skusenost rad sa ponaucim. Myslim ze by to dost Matizkovi pomohlo hlavne pri vyssich rychlostiach uz je aerodynamicky hluk velky.
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže úprimnú sústrasť.Lotos111 píše:no, já ho mám prave po nejaky babe, ktera se s nim moc nemazlila, propáleny sedacky, koberecky, natrzeny kabely pod levym kolem, takze se ani nedivim tomu, ze mi to tesneni uz odchazi. Ale to je to nejmensi, ted me cekaji vsechny 4 tlumice, novy vyfuk a spojovacka rizeni...