Tesnenia dveri

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Rado

Tesnenia dveri

Příspěvek od Rado »

Uz dlhsi cas si vsimam ze mam moje tesnenia uz asi v biednom stave..myslim tie okolo dveri....po siedmych zimach a podobnych nastrahach pocasia sa mi na par miestach zacinaju trhat a akokeby zmolit.
Takze idem kupit vsetky nove..myslim ze z montazou nebudu problemy, ale napadlo ma ze by sa dali tie stare este vyuzit. U vacsiny aut som si vsimol ze maju tesnenia aj na dverach aj na rame dveri...teda na kasni a Matiz to tak nema, ale pri zavretych dverach ma medzi dverami a kasnou asi 1cm fugu. Chcem skusit prisposobit tie stare tesnenia a uchytit ich na ram. Skusal som uz aj univerzalne co su na toto urcene ale tie tam nepasuju.
Ak ste niekto uz toto riesil alebo s tym mate nejaku skusenost rad sa ponaucim. Myslim ze by to dost Matizkovi pomohlo hlavne pri vyssich rychlostiach uz je aerodynamicky hluk velky.
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Reklama

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Při vyšších rychlostech Ti to může být už jedno :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ahoj, no, mne to taky uz zacina "puchret", takze mne to ceka tez, je se chci zeptat, zda vam , co uz mate tesneni starsi fouka do auta? Ja kdyz jedu, tak to zacne hucet, jak kdyby tam byla skvira, ale je to jen zvuk, zkoumal jsem to a vzduch tam neproudi.Jen to huci??
piterko

Příspěvek od piterko »

hej hej aj mne to robi ale mne už aj prepušta takže mam kapanek v aute prievan ale da sa to prežit.noo ale raz to budem musiet nejak vymenit takže ked sa matez vrati zo servisu sa do toho asi pustim.
keszi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keszi »

Matízka mám ročník 1999 a zatiaľ tesnenie je v pohode. Sem tam ich ale namažem silikónovým olejom a je ako nové. ;)
piterko

Příspěvek od piterko »

hah ja mam 99 tak ako ty a mne to cele odpadava.to zaleži aj od toho ako sa o to majitel stara. ja mam toho môjho pol roka a vyzera dosť dezolatne lebo dedulko predomnou na neho sral ale davam ho časom dohromady
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Já také jednou za čas ošetřím gumové části ( přípravek REGUM ) a vše je v perfektním stavu. Od brzdových hadiček, manžet poloos až po těsnění dveří.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Návštěvník

no, já ho mám prave po nejaky babe, ktera se s nim moc nemazlila, propáleny sedacky, koberecky, natrzeny kabely pod levym kolem, takze se ani nedivim tomu, ze mi to tesneni uz odchazi. Ale to je to nejmensi, ted me cekaji vsechny 4 tlumice, novy vyfuk a spojovacka rizeni...
keszi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keszi »

Lotos111 píše:no, já ho mám prave po nejaky babe, ktera se s nim moc nemazlila, propáleny sedacky, koberecky, natrzeny kabely pod levym kolem, takze se ani nedivim tomu, ze mi to tesneni uz odchazi. Ale to je to nejmensi, ted me cekaji vsechny 4 tlumice, novy vyfuk a spojovacka rizeni...
Takže úprimnú sústrasť.
Návštěvník

děkuji :( :( :(
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“