co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Re: AHOJDA
Bohuš píše:Taky blahopřeju.Já se dnes dověděl že nebudeme mít práci do konce března.Tak že dovolená. A co mě potěšilo je, že budu po druhé tata.Mějte se Všichni fajn daewoochevroláci.
Tak to moc blahopřeji. Hlavně dobře opečovávej svoji druhou polovičku.
To Bohuš:congratulations a keď Ti možem niečo radiť,tak skús byť priamo pri porode.Ja to zážitok na celý život!
Mám radosť keď tu čítam také optimistické príbehy,udalosti aj keď nikoho osobne nepoznám.
A pridám tiež pozitívum:dnes som prešiel na STK!/aj keď som musel trošku motivovať technika za emisie/a bol som u takého dedinského experta na chrbticu,ktorý mi povedal,že mám 2 platničky vyskočené a dal ich na miesto,takže po dvoch mesiacoch trápenia dúfam,že mi to pomože!
Vela zdravia každému!
Mám radosť keď tu čítam také optimistické príbehy,udalosti aj keď nikoho osobne nepoznám.
A pridám tiež pozitívum:dnes som prešiel na STK!/aj keď som musel trošku motivovať technika za emisie/a bol som u takého dedinského experta na chrbticu,ktorý mi povedal,že mám 2 platničky vyskočené a dal ich na miesto,takže po dvoch mesiacoch trápenia dúfam,že mi to pomože!
Vela zdravia každému!
Díky všem
Díky všem.Jsem rád ,že se můžu s Vámi pobavit na těchto stránkách a hlavně poradit druhým a nechat si poradit.Myslím tím rady o našich plechových dětech.O dělání ratolestí si snad radit nemusíme to snad ví každý jak na to.
Tak ja som si urobila radosť sama sebe. A to novučičkým notebookom ASUS A6RP AP112.
A tiež mám veľkú radosť z toho, že sa mi podarilo pochopiť a hlavne aj vedieť používať jeho ponúkané funkcie.
A tiež mám veľkú radosť z toho, že sa mi podarilo pochopiť a hlavne aj vedieť používať jeho ponúkané funkcie.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Dnes mě maximálně potěšilo, že jsem udělal asi dobrý nákup. Koupil jsem vysokotlakou myčku za 1490,-Kč (s poštovným a balným 1560), přišla do dvou dnů. Až dnes jsem ji mohl vyzkoušet, protože když jsem měl čas, pršelo. Pracuje to bezvadně. Za pár minut auto umyté, vystříkané podběhy a spodek od soli (včera tady sněžilo a cestáři zase solili). Nevěřili byste, kolik se za pár minut našlo zájemců o umytí. Uvažoval jsem o ní několik let, až teď jsem to zrealizoval. Paráda.
Kdes ji koupil? taky uvazuju uz nejakej ten patek no dej vedet po nekolika desitkach pouziti, jak fachci, co jsem slysel tak ty levnejsi nic moc, ale kazda kacka se hodi zeVojta píše:Dnes mě maximálně potěšilo, že jsem udělal asi dobrý nákup. Koupil jsem vysokotlakou myčku za 1490,-Kč (s poštovným a balným 1560), přišla do dvou dnů. Až dnes jsem ji mohl vyzkoušet, protože když jsem měl čas, pršelo. Pracuje to bezvadně. Za pár minut auto umyté, vystříkané podběhy a spodek od soli (včera tady sněžilo a cestáři zase solili). Nevěřili byste, kolik se za pár minut našlo zájemců o umytí. Uvažoval jsem o ní několik let, až teď jsem to zrealizoval. Paráda.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pěkný slunečný den +6 ve stínu na severu
Taky o ni uvažuji ale jsem zatím línej a tak zajedu na myčku a za 160 mám auto umytý i pod sukněma. Nemáš náhodou tuto?
http://www.nakupka.cz/vyrobek/vysokotla ... y-hdr-110/
Ať nám jezdí a nezlobí
Taky o ni uvažuji ale jsem zatím línej a tak zajedu na myčku a za 160 mám auto umytý i pod sukněma. Nemáš náhodou tuto?
Ať nám jezdí a nezlobí
Nee, zn. HECHT 316 od fy WERCO (1600W, tlak až 120, spotřeba vody 5 litrů/min.)Topol píše: ...... Nemáš náhodou tuto?