Leganza SX a CDX

Moderátor: Blue Lanos

zilo

Leganza SX a CDX

Příspěvek od zilo »

Zdravim vsetkych. Som tu novy a chcem sa spytat na par veci, vas skusenejsich. Chystam sa kupit leganzu a neviem aky je rozdiel medzi verziou SX a CDX. Je to len vo vybave? A ako je to so spotrebou 2,0l SX?
Co ceny dielov? :roll: :roll: :roll:
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tady to máš odborne :lol: Jo a dobrá volba pri kúpi auta -i

Obrázek Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Chlape vzdyt je to spanelsky nebo co to je za jazyk... :mrgreen: hod sem neco cesky... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To zilo:Vitej v Daewooclubu,jsem cerstvy majitel Leganzy a zatim spokojenost,az na to,ze ted stoji v servisu,no ceny nahradnich dilu,budu menit predni a zadni kotouce,zadni tlumice a jeste nejaky veci,takze ti pak muzu napsat kolik to stalo aby si mel predstavu... ;) Je to original servis Daewoo... -i Jinak ty rozdily mezi CDX a SX teda nevim,z toho co poslal peha jsem moc nevycetl :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já to jinak nenašel a vúbec přece tam sou puntíky ne takže tady máš překlad .....černej--ANO....bílej--NE ..tak a máš to přeložený :twisted: :twisted: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Bilou a cernou jeste poznam,ale jak mam vedet k cemu to patri,nevim co ma ano a co ne,jsou tam rozdily ale nevim jake...ale to je fuk...jen jsem stoural... :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No von rodíl není asi tak moc velkej pokud vím tak kw=SX..78kw a CDX..98kw,dále pak celová váha ale nejvíc je rozdíl ve spotřebe SX ...12,2 a CDX ..10,2 no a to hlavní SX je 8 ventylový SOHC a CDX je 16 ventylový DOHC a pneu mají též jiné SX ..14 ,CDX..15 palcový to je asi to nehlavnejší protože výbavou interiéru se lyšej skoro všechny modely to jako že každá je jiná :lol: Ale všechny sou dobrý ale CDX je troch lepší :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No tak to rozhodne jasna volba CDX,ani jsem nevedel,ze je tolik variant Leganzy,myslel jsem,ze jsou tri verze a to 2.0 98kw, 2.0 93kw a 2.2 tusim 99kw...netusil jsem,ze existuje nejaka slabsi varianta,ale cetl jsem o 1.8 ktera mela udajne 100kw...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nojo variant je dost ale 2,2 mám dojem byl automat,jinak do legy pesuje bez úprav motor z OPEL Omega no a ten múže mýt i 300 koníkú a to je šrumec :lol: :lol: :lol: Ale pravdu já sem se svým maximálne spokojený :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:Tady to máš odborne :lol: Jo a dobrá volba pri kúpi auta -i Obrázek Obrázek
Sice je to ve spanelstine, ale nemas nekde i zbytek tech stranek? :)
zilo píše:Zdravim vsetkych. Som tu novy a chcem sa spytat na par veci, vas skusenejsich. Chystam sa kupit leganzu a neviem aky je rozdiel medzi verziou SX a CDX. Je to len vo vybave? A ako je to so spotrebou 2,0l SX?
Co ceny dielov? :roll: :roll: :roll:
Cena dilu je podle me bez problemu, taky servisuju ve znackovym a ceny jsou podle me zcela primerene, rada dilu z druhovyroby (Polsko, Nemecko) je pak jeste o dost levnejsi. Co se tyce SX vs CDX, tak hlavni rozdily budou asi v technicke casti, protoze co se tyce vybavy, tam se dost lisi i jednotliva CDX provedeni, konkretne treba podle toho spenelskeho textu ma mit CDX navic oproti SX digihodiny s indikatorem vnejsi teploty a ja tam mam akorat ty hodiny, co jsou psane pro SX! Dal me docela prekvapilo, ze fura veci byla na prani (za priplatek) jako treba alarm, ABS, TCS ci airbag spolujezdce, takze uz toho plyne, ze ta ruznorodost bude dost velka. :o
Goose píše:ani jsem nevedel,ze je tolik variant Leganzy,myslel jsem,ze jsou tri verze a to 2.0 98kw, 2.0 93kw a 2.2 tusim 99kw...netusil jsem,ze existuje nejaka slabsi varianta,ale cetl jsem o 1.8 ktera mela udajne 100kw...
No podle ty spenelstiny byly 3 varianty: 2.0 SOHC 78kW, 2.0 DOHC 98kW a 2.2 DOHX 99.8kW. :) Akorat ta 2.2 musela mit budto skvely zvuk nebo skvely prubeh kroutaku, protoze ma jen o 1km/h vetsi maximalku, jinak je ve vsem o dost horsi jak 2.0 (zrychleni, spotreba, vaha).
-peha- píše:Nojo variant je dost ale 2,2 mám dojem byl automat
Podle tech tvych papiru mohl byt automat/manual u vsech typu motoru. ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To Slam tady sú ješte dáke stránky o Leganze :lol:

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... s%26sa%3DN
Slam

Příspěvek od Slam »

Jo, diky, to jsem myslel... -i
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Variant Leganzy je asi nespocetne :lol:
To peha:On tam jde opravdu motor z Omegy??? :shock: No hele Omega je taky moc krasny auto,ale motor bych nemenil ani za nic... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No samo že tam omega pasuje tady si to přečti ale já už to vydel na vlastní kukadla a konec koncú co má asi Ivan ve svojí NEXIA Projekt taky OPLA :lol: :lol: :lol:

čti :lol:
http://www.autorecenzie.sk/reviews.asp?ar=5456
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Teda ja koukam,to je docela pecka,je to moc krasnej clanek... ;)
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“