Novy autosalon Chevrolet v Usti nad Labem

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
milosh

Novy autosalon Chevrolet v Usti nad Labem

Příspěvek od milosh »

Vazeni, kousek od meho bydliste postavili novy Chevy autosalon, mooc pekny, samy sklo a novy chevroleti :) Nevim zda se ten z Chabarovic presune tam, kazdopadne kdyz to staveli tak tam bylo psalo FAIR AUTOTOP a to je ten z Chaba. Je to naproti tescu, mapku prikladam, kdyby nekdo hledal, auta uz maj i venku tak to asi bude uz fungovat 8)

http://www.mapy.cz/?query=Loc:%2050%C2% ... =138110944
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy autosalon Chevrolet v Usti nad Labem

Příspěvek od Vazoun »

milosh píše:Vazeni, kousek od meho bydliste postavili novy Chevy autosalon, mooc pekny, samy sklo a novy chevroleti :) Nevim zda se ten z Chabarovic presune tam, kazdopadne kdyz to staveli tak tam bylo psalo FAIR AUTOTOP a to je ten z Chaba. Je to naproti tescu, mapku prikladam, kdyby nekdo hledal, auta uz maj i venku tak to asi bude uz fungovat 8)

http://www.mapy.cz/?query=Loc:%2050%C2% ... N,13%C2%B0
58'54.23%22E&portWidth=938&portHeight=702&zoom=15&mapType=base&c
enterX=132100064&centerY=138110944
-----------------------------
Díky " miloshi " příležitostně navštívim až si naplánuji výlet do Ústí n/L
Nakonec do Chabařovic mne pravidelně zvou na jarní a zimní prohlídky, tak
uvidím kam mne pozvou.Zdraví " Vazoun " :lol:
Pacoš

Příspěvek od Pacoš »

Už máme otevřeno od 12.2.2007.Obsluha je stejná jako v Chaba a asi od března budeme dělat servis OPEL.
Pacoš
milosh

Příspěvek od milosh »

Pacoš píše:Už máme otevřeno od 12.2.2007.Obsluha je stejná jako v Chaba a asi od března budeme dělat servis OPEL.
Prima, skoda ze uz nemam nexii ale astru :D ale to nevadi, autosalon je mnohem hezci a na lepsim miste nez v Chaba ;) Servis Opel se bude hodit, kor kdyz to mam za rohem.

Uz jsem predelal i POI (Bod zajmu), pokud nekdo mate navigaci, nejlepe TOMTOM muzete si stahnout aktualni verzi - http://online.poi.cz/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pacoš

Příspěvek od Pacoš »

Co mi to chodí za blbosti na adresu.Že něco nemůžu nebo....Nerozumím tomu.Dík za vysvětlení.
Pacoš
milosh

Příspěvek od milosh »

Pacoš píše:Co mi to chodí za blbosti na adresu.Že něco nemůžu nebo....Nerozumím tomu.Dík za vysvětlení.
? netusim.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“