Uz nestartuje
Moderátor: Blue Lanos
Uz nestartuje
Zdravim vsetkych fans Espera, tak to moje ma sice dost zradilo ale to sa stava. Mal som asi pred dvoma tyzdnami problem pri konstantnych otackach na 2500 to dost trhalo. skontroloval som kable od rozdelovaca, vymenil sviecky sa BOSS, a este som vymenil palivovy filter v domienke ze motor dostava malo paliva.. Netrafil som sa. po vymene filtra mi auto stoji nemozem ho nastartovat a mam nervy lebo som ho pouzival kazdy den no a tak sa na nieco spolahni.
Nema tu s niecim podobnym niekto skusenosti?.Cital som ze by bolo dobre prefuknut dodavaciu vetvy paliva... mohol sa tam dostat nejaky bordel z filtra ..... ked som ho vymenil a fukol som do neho ...vyskocil z neho dost dobry bordel no prefuknut sa dalo ...... neviem coho sa chytit dalej ....
Dik za kazdu radu ....
Nema tu s niecim podobnym niekto skusenosti?.Cital som ze by bolo dobre prefuknut dodavaciu vetvy paliva... mohol sa tam dostat nejaky bordel z filtra ..... ked som ho vymenil a fukol som do neho ...vyskocil z neho dost dobry bordel no prefuknut sa dalo ...... neviem coho sa chytit dalej ....
Dik za kazdu radu ....
- Reklama
Filter je nasadeny urcite dobre to je jasne, na to sme davali pozor a to viem na 100 precent ze je ok. Problem je mozno v tom ze pred vymenou sa mi tiez par krat stalo ze nechcelo chytit na prvy krat , doslo to az do stavu ze som vybil baterku tak som dal druhu novu. Vcera po vymene som startoval dost dlho no neviem asi kolko treba, este jedna poznamecka. Ked strcim klucik pred startom cerpadlo ide asi tak cca5 sekund po neuspesnom startovani pocujem cinnost cerpadla cca30 sekund ... nieje mozny iny sposob odvdusneniea?
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
nazdar, ked ti to trhalo mal si skusiť odpojiť EGR ventil ( už je to tu rozobrané, treba hľadať ).
... ohľadom toho, ako zistit či ide šťava cez systém, ja by som skúsil odpojiť hadičky pri motore ( sú na rýchlospojky) a zapojiť čerpadlo normálne na baterku, uvidíš či ide benzín ku motoru a podľa toho postupovať ďalej
adios
... ohľadom toho, ako zistit či ide šťava cez systém, ja by som skúsil odpojiť hadičky pri motore ( sú na rýchlospojky) a zapojiť čerpadlo normálne na baterku, uvidíš či ide benzín ku motoru a podľa toho postupovať ďalej
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Servus,TomasM píše:Filter je nasadeny urcite dobre to je jasne, na to sme davali pozor a to viem na 100 precent ze je ok. Problem je mozno v tom ze pred vymenou sa mi tiez par krat stalo ze nechcelo chytit na prvy krat , doslo to az do stavu ze som vybil baterku tak som dal druhu novu. Vcera po vymene som startoval dost dlho no neviem asi kolko treba, este jedna poznamecka. Ked strcim klucik pred startom cerpadlo ide asi tak cca5 sekund po neuspesnom startovani pocujem cinnost cerpadla cca30 sekund ... nieje mozny iny sposob odvdusneniea?
mal som podobny problem, ale podobny v tom, ze na benzin mi to trhalo a startovalo na 3 otocenie a vybratie kluca.
Bol som v servise, cerpadlo sa zopinalo, tak si mysleli, ze to bude nieco ine. Ale trval som na premerani tlaku v sustave a zistilo sa, ze cerpadlo sice ide, ale dava slaby tlak.
Tak ho vymenili a odvtedy startujem na prvy krat a uz ziadne trhanie na benzin. Tak mozno to bude aj tvoj pripad.
Daewoo Espero 1.5 16V DOHC (66kW), 1996, LPG (Lovato-LDW01), 230 000 km (15.10.2010)
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No neblafne vobec, no iskru som kontroloval vytiahol som kable a iskru to hadzalo, skusim este raz mozno bude problem aj tam. Kolega mi povedal ze to moze byt totalne zavzdusnene takze skusat startovat a startovat pokial to nenabehne ...najskor vsak skontrolujem tie kable.
Este k tomu EGR, netusim kde sa take daco nachadza som totalna lama v tomto smere a uz vobec nie ako ho preskusat.
Dik za typy este raz
Este k tomu EGR, netusim kde sa take daco nachadza som totalna lama v tomto smere a uz vobec nie ako ho preskusat.
Dik za typy este raz
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no..nestartuj ..lebo vymlaatish bateerku...
zapni zapalovanie...pockaj kym dobzuci cerpadlo..
..potom vypni vyber klucc..
..
a takto dookola..
ono na ten plyn by to malo blafnut..
..ty striekaj plyn,,..
a druhy nech skusi postartovat..
zapni zapalovanie...pockaj kym dobzuci cerpadlo..
..potom vypni vyber klucc..
..
a takto dookola..
ono na ten plyn by to malo blafnut..
..ty striekaj plyn,,..
a druhy nech skusi postartovat..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
zdravim,
no,mne raz dosiel benzin v espere a ked som do nadrze nalial zopar litrov, tiez som tolko skusal znovu nastartovat, no nenaskocilo. museli ma odtiahnut do servisu, tam mi dakim inym cerpadlom natiahli benzin spet do pal. systemu.skratka, ze ak sa zavzdusni, nevie si znovu natiahnut benzin a musi sa mu takto pomoct...
snad trosku pomozem
no,mne raz dosiel benzin v espere a ked som do nadrze nalial zopar litrov, tiez som tolko skusal znovu nastartovat, no nenaskocilo. museli ma odtiahnut do servisu, tam mi dakim inym cerpadlom natiahli benzin spet do pal. systemu.skratka, ze ak sa zavzdusni, nevie si znovu natiahnut benzin a musi sa mu takto pomoct...
snad trosku pomozem