preblikovanie hodiniek
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
preblikovanie hodiniek
ˇPo všetkých problémoch , ktoré som mal s autom / lacetti 1,4 / tu mám zase niečo nové . Preblikujú mi hodinky na palubovke počas jazdy.nevie niekto čo to môže byť?
- Reklama
-
-
-
Motory 1.4 majú konštrukčnú chybu - nesprávny uhol na dosadania ventilov. Preto sa to tam potom zrejme zanasa a nasledne vyhodi chybu CHECK. Nasleduje popisana oprava.
Ale ostatne spominane vady - motorcek alebo i tie hodiny - to su len nahody. Treba vyuzit zaruku, vychytat tieto drobnosti a auto bude pekne sluzit.
Ja i kolega (1.4) mame Lacetti, v praci tiez jedno (1. a vsetky sluzia k spokojnosti.
Ale ostatne spominane vady - motorcek alebo i tie hodiny - to su len nahody. Treba vyuzit zaruku, vychytat tieto drobnosti a auto bude pekne sluzit.
Ja i kolega (1.4) mame Lacetti, v praci tiez jedno (1. a vsetky sluzia k spokojnosti.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
-
- Jura
Tak. Tomu říkám konstruktivní názor na věc. Ať nám jezdí!Rastos píše:Motory 1.4 majú konštrukčnú chybu - nesprávny uhol na dosadania ventilov. Preto sa to tam potom zrejme zanasa a nasledne vyhodi chybu CHECK. Nasleduje popisana oprava.
Takisto mam problem s rozsvietenym "check".Rastos píše:Motory 1.4 majú konštrukčnú chybu - nesprávny uhol na dosadania ventilov. Preto sa to tam potom zrejme zanasa a nasledne vyhodi chybu CHECK. Nasleduje popisana oprava.
Reakcia 1.autorizovaneho servisu: zmente palivo!
Reakcia 2.autorizovaneho servisu: stava sa, po par tisic km to zhasne samo.
Vie niekto poradit konkretny servis, kde by boli OCHOTNI sa k tomu postavit seriozne? Vnucovat sa do servisov s uvedenym pristupom nepokladam za rozumne.
Dakujem.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no clovece keby si napisal..
ze z kade si...
tak by sa niekdo do ti poradi servis nasiel..
..ja viem povedat len tolko..ze GM meni komplet hlavy valcov u 1.4 16V a 1.8 16V..
..a to po uvedeni cisla VIN..
boli totizto chybne cele serie vozov (cca 1 rok)..
kde sa odpalovali ventily, prip. praskali hlavy valcov..
..ono riesilo sa to aj FLASHovanim ECU jednotiek, ..
v pripade, ze ventily este neboli ponicenee, a hlavy popraskane, prepalene, ci pod..
..ale iba zacal poblikavat CHECK.. ci motor trhal vo vysokych otackach..
ak to tvoj predajca nevie, ci tvoj servis nevie vyriesit..
(alebo anilen netusia o tejto moznosti)..
tak su to neschopny *****........
ze z kade si...
tak by sa niekdo do ti poradi servis nasiel..
..ja viem povedat len tolko..ze GM meni komplet hlavy valcov u 1.4 16V a 1.8 16V..
..a to po uvedeni cisla VIN..
boli totizto chybne cele serie vozov (cca 1 rok)..
kde sa odpalovali ventily, prip. praskali hlavy valcov..
..ono riesilo sa to aj FLASHovanim ECU jednotiek, ..
v pripade, ze ventily este neboli ponicenee, a hlavy popraskane, prepalene, ci pod..
..ale iba zacal poblikavat CHECK.. ci motor trhal vo vysokych otackach..
ak to tvoj predajca nevie, ci tvoj servis nevie vyriesit..
(alebo anilen netusia o tejto moznosti)..
tak su to neschopny *****........
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
V servise postupuju podla pokynov, ktore maju. Aj v inom ti povedia to iste. Odporucam preto pristupit na ich hru. Teda povedat, ze si palivo vyskusal, nepomohlo, a aj po vyresetovani sa ti kontrolka opat rozsvietila. A pytat sa, ze co s tym budu robit dalej, lebo ze si pocul (od kolegu, kamarata co mal rovnaky problem), ze niektore servisy robia opravu s hlavou motora a ventilmi. Ak povedia, ze aj oni k tomu nakoniec pristupia ak nic ine nepomaha, treba im ukazat ze si uz v tej faze a nechaj im to urobit.
Ak povedia, ze oni take opravy nerobia, potom je namieste hladat iny servis. Napis, odkial si.
Ak povedia, ze oni take opravy nerobia, potom je namieste hladat iny servis. Napis, odkial si.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti