Jak vyměnit žárovku ve středovém panelu-ano bolo to tu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Jak vyměnit žárovku ve středovém panelu-ano bolo to tu
Viem že to tu už bolo ale neviem tam uvolniť to lanka odmontujem taku skrutku ktora to tam drží ale to nestačí. POchopte ma moje prve auto, jedine lanko ktore som kedy uvolnoval bolo na bicykli aj to už dosť davno. Diky.
- Reklama
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu maš foto https://www.nexiaclub.com/jak-vymenit-z ... em-panelu/
Je tam toho viac, tak študuj "POZNAJ A CHRÁŇ"
Je tam toho viac, tak študuj "POZNAJ A CHRÁŇ"
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
Re: Jak vyměnit žárovku ve středovém panelu-ano bolo to tu
A neni mnohem snazsi a hlavne efektivnejsi sverit toto cloveku, ktery se na to specializuje? Ja to teda strcil manikovi nedaleko bydliste (pesky 5 minut) a za pulhodinku jsem si to vyzvedl (delal mi 5x podsviceni + automaticky rozsvecovani) a stalo to dohromady (material a prace) par stovek... A jediny, co jsem tomu musel venovat, bylo, ze jsem si rekl, jaky odstin toho podsviceni tam chci mit.martin09 píše:Viem že to tu už bolo ale neviem tam uvolniť to lanka odmontujem taku skrutku ktora to tam drží ale to nestačí. POchopte ma moje prve auto, jedine lanko ktore som kedy uvolnoval bolo na bicykli aj to už dosť davno. Diky.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)