Hladal som tu, ci tu nieco take nie je ohladom tejto temy, ale nasiel som iba prispevky, ze zdochýna motor, cuka, kolisu otacky a pod.
Moj problem je ze ani necuka, ani nekolisu otacky, vsetko ide v pohode, len ked idem zastavit napr. niekde na krizovatke, pribrzdujem, vyhodim rychlost a motor zdochne Nastartujem bez problemov a ide dalej. Co to moze byt?
Zdochýna motor
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Zdochýna motor
Naposledy upravil(a) Bady dne úte úno 13, 2007 11:49, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Volnobezne otacky mala v pohode - okolo 800.
Zajtra som objednany na diagnostiku, uvidime.
Mozno boli na pricine aj zapalovacie kable, jeden z nich bol akokeby predrety v jednom mieste, az bolo donho vidno Dokonca sa mi dnes stalo, ze mi blikla ta oranzova kontrola motora, hned zhasla a otacky sa pohybovali okolo 600, a triaslo trosku motor, akokeby isiel na 3 valce a chcel kazdu chvilu zdochnut. Vymenil som kable za uplne nove, presiel som 20 km a vyzera ze je zatial vsetko ok. Motor nevypina, kontrolka neblika, otacky si drzi....
Myslite ze to mohol sposobit ten jeden zapalovaci kabel a tak v podstate asi jeden valec vynechaval? Nie som v tom velmi odbornik
Zajtra som objednany na diagnostiku, uvidime.
Mozno boli na pricine aj zapalovacie kable, jeden z nich bol akokeby predrety v jednom mieste, az bolo donho vidno Dokonca sa mi dnes stalo, ze mi blikla ta oranzova kontrola motora, hned zhasla a otacky sa pohybovali okolo 600, a triaslo trosku motor, akokeby isiel na 3 valce a chcel kazdu chvilu zdochnut. Vymenil som kable za uplne nove, presiel som 20 km a vyzera ze je zatial vsetko ok. Motor nevypina, kontrolka neblika, otacky si drzi....
Myslite ze to mohol sposobit ten jeden zapalovaci kabel a tak v podstate asi jeden valec vynechaval? Nie som v tom velmi odbornik