Jak na to?

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
foker

Jak na to?

Příspěvek od foker »

Ahoj.Viete mi niekto povedať či v knihe Daewoo Nexia-Jak na to? je napísaný správny postup na výmenu rozvodoveho remeňa?
Reklama

Dede

Příspěvek od Dede »

Na nexiaclube máš k stiahnutiu knihu v polštine a tam je aj návod na výmenu rozvodov :)
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
foker

Příspěvek od foker »

Ale ja tu knihu mám,len si chcem byť istý že je to tam popísané správne.A tu poľsku si nemám kde stiahnuť,pripájam sa totiž iba z mobilu,ale to je vedľajšie
Serpico

kniha

Příspěvek od Serpico »

...to foker je to tam popísané dobře a to jak pro 8V tak pro 16V - stavíš na značky....mám ji taky - jsou tam drobné nepřesnosti - např.:převodový olej PP 90 a to je blbost...viz fórum SHELL TA ( pro automatické převodovky do manuální ), výkon 57KW - 55KW, ale jinak dobrá sundavali jsme poloosu ( prasklá prachovka ) a dobře popsané včetně skované sígr pojistky....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
foker

Příspěvek od foker »

Ešte otázka.V knihe sa píše že treba nejaký špeciálny nástroj na otočenie vodnej pumpy pri výmene rozvod.remeňa.Bez toho nástroja to nejde?A akým tesniacym tmelom sa potiera to čerpadlo?
foker

Příspěvek od foker »

Hotovo.Vypytoval som sa preto lebo som chcel skúsiť vymeniť remeň sám ale došiel som na to že mojím chabým vybavením to nepôjde.Tak som to dal do servisu a vyšlo ma to 1400sk.Plus remeň,kladka,vodná pumpa 2670sk,tj.cca 4litre.Zase mám o niečo tenšiu peňaženku
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“