jakub píše:jestli klape, je imho po nem ...Tomáš píše:, ten kloub se měnit nemusí , manžeta jde přetáhnout , ale pokud už není špatný , prach a špína udělá svoje , rozhodně bych stím takhle nejezdil a co nejdříve udělal .
klepani praveho predniho kola - otacky kola
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
sem tady nebyla tak dlouho ze ani nevim jak pridat prispevek:-)
co se tyce myho kloubu....tak je vymeneny. musel se menit na levy i pravy strane - oba byly totalne v haji.....
a ted trosku mimo tema ... potrebuju vedet jakej rozmer autobaterie je v matizovi ..... vim ze naposledy kdyz sem ji mela venku tak sem mela co delat ji tam narvat zpatky a nerada bych koupila ted vetsi (auto doma, ja v praci samozrejme, takze premerit to nemuzu a potrebuju vyresit dnes...)
diky
Iva
co se tyce myho kloubu....tak je vymeneny. musel se menit na levy i pravy strane - oba byly totalne v haji.....
a ted trosku mimo tema ... potrebuju vedet jakej rozmer autobaterie je v matizovi ..... vim ze naposledy kdyz sem ji mela venku tak sem mela co delat ji tam narvat zpatky a nerada bych koupila ted vetsi (auto doma, ja v praci samozrejme, takze premerit to nemuzu a potrebuju vyresit dnes...)
diky
Iva
kdyz pipnes do servisu chevy reknou ti to, slusny prodejce baterii opet bude vedet - staci rict, ze proste potrebujes baterku do mateze a pripadne upozornit, ze "je mensi" nechat dodat jako "baterie do matize" a pripadne ji vymenit ...viki píše:a ted trosku mimo tema ... potrebuju vedet jakej rozmer autobaterie je v matizovi ..... vim ze naposledy kdyz sem ji mela venku tak sem mela co delat ji tam narvat zpatky a nerada bych koupila ted vetsi (auto doma, ja v praci samozrejme, takze premerit to nemuzu a potrebuju vyresit dnes...)
btw: proc je potreba to vyresit dnes - baterie bude stejne velmi pravdepodobne nenabita a tudiz bude potreba ji nabit ...