Vrzganie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Jay

Vrzganie

Příspěvek od Jay »

Zdravim Vas. Mam taky jeden mensi problemik, ale lezie dost na nervy :D Pri jazde mi nieco vrzga vpredu a ani za svet neviem prist na to,co to je.. :cry: Ide to odnekial spod palubovky pred vodicom, ale az niekde velmi blizko pri okne..Myslel som, ze nieco pod stieracmi, ten plastovy kryt, motorcek na ostrekovanie, vsetko som rozobral, skontroloval, vsetko je ok..Dal som dole aj budiky, ze sa tam pozriem,ci tam nieco nie je...ale nic,co by vrzgalo..vsetko napevno upevnene. Niekedy to vrzga castejsie aj pri mensich nerovnostiach na ceste, niekedy iba pri vacsich nerovnostiach. Uz si s tym neviem rady, nemali ste vy nejaky podobny problem? Dost to lezie na nervy pocas jazdy..
Reklama

Jay

Re: Vrzganie

Příspěvek od Jay »

Este som zabudol, ja to z toho popisaneho miesta pocujem, ale moze to byt aj z motoroveho priestoru, skontroloval som vsetky kryty a pod. a na nic som neprisiel. Trapim sa s tym uz mesiac. :cry: :cry:
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

Tento presny problem maj aj ja v Espere. Nemozu to byt nahodou opotrebovane predne tlmice?
:?
Hornet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hornet »

No ja som mal nieco podobne v palubnej doske.Tak som sa tam trochu viac pohrabal a mne tam vrzgali plasty okolo odkladacej skrinky.Tak som podla jedneho koumackeho sposobu ktory som vycital na nejakej stranke o mobiloch natrel hrany spojov mydlom.To by ste sa cudovali ake zazraky to dokaze spravit. 8) Odvtedy mam ticho.Treba vazne pouzit mydlo lebo striekat tam WD 40 silikonovy olej alebo nieco podobne vrzganie neodstrani :o .Takze neviem co vsetko si stym robil ale ked sa ti vazne vidi ze to su napriklad plasty tak to skus rozobrat a natriet tym mydlom apon to potom pekne vonia :D .Inak stretol som sa aj s tym ze kable od elektrickych okien boli obalene takou smiesnou penou ktora ked sa trela o futro kasne tak tiez vrzgala.Snat som ti aspon trochu pomohol. :?:
Hornet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hornet »

No a tie tlmice by to mohli byt tiez ale to skor uz treba asi rozperu lebo to vrzga asi kasna.No ked si novy jazdec nascar :lol: tak si potom toho vrzgania este uzijes. :)
Jay

Příspěvek od Jay »

Hornet píše:No ja som mal nieco podobne v palubnej doske.Tak som sa tam trochu viac pohrabal a mne tam vrzgali plasty okolo odkladacej skrinky.Tak som podla jedneho koumackeho sposobu ktory som vycital na nejakej stranke o mobiloch natrel hrany spojov mydlom.To by ste sa cudovali ake zazraky to dokaze spravit. 8) Odvtedy mam ticho.Treba vazne pouzit mydlo lebo striekat tam WD 40 silikonovy olej alebo nieco podobne vrzganie neodstrani :o .Takze neviem co vsetko si stym robil ale ked sa ti vazne vidi ze to su napriklad plasty tak to skus rozobrat a natriet tym mydlom apon to potom pekne vonia :D .Inak stretol som sa aj s tym ze kable od elektrickych okien boli obalene takou smiesnou penou ktora ked sa trela o futro kasne tak tiez vrzgala.Snat som ti aspon trochu pomohol. :?:
Pozriem sa aj na to.. Podla zvuku sudim, akokeby to bol nejaky plast a o nieco sa trel. Vydava to potom taky piskavy zvuk.. Rozmyslal som aj na tlmicom, ale ked auto len tak dost rozhybem, nepocut nic.. iba za jazdy
Hornet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hornet »

Inak Jay.Ked chces radu tak sa normalne zaregistruj :!:
Jay

Příspěvek od Jay »

Hornet píše:Inak Jay.Ked chces radu tak sa normalne zaregistruj :!:
Akurat na to idem :D
Jay

Příspěvek od Jay »

it`s OK
Hornet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hornet »

Good idea 8)
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Mne zase zacalo tiez volaco vrzgat asi pol roka som mal klud a zase volaco vrzga ale najhorsie je, ze to nie je to co som mazal :oops: Ide to od motora a plast to nie je urcite je to volaco ako guma... A dost to pocut do kabiny take jemne vrzanie. Moze to robit aj torznost kasne? :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Jay

Příspěvek od Jay »

Ked tak rozmyslam, aj ten "moj zvuk" moze byt ako guma...ktovie co to je...ale v Nexiach uz vrzga asi vsetko :D
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

To bude guma sto pro 8) Ja som mazal grafitovou vazelinou tie dolne gumy co su pri kolesach neviem ako sa to vola. Potom to prestalo a teraz su namazane tiez a vrze tusim nieco ine :cry: :cry: sle na to treba 2 ludi lebo jeden to nema sancu zistit :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Hornet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hornet »

Podla mna ma na tom torznost urcite zasluhu.Ale tiez v akych pripadoch.Vecsinou pri normalnej kludnej jazde je to v poho ale pri zivsej najme v zakrutach mam pocit ze sa to auto niekedy skruti ako uterak :lol: :lol: :lol: Taze urcite by nejaka rozpera pomohla ale take nieco ako si niektori davali dopredu pod kapotu vela nespravi(moj osobny nazor).To by trebalo vystuhu z vnutra.No a nakoniec to je zbytocnost lebo by to len stalo majland a z nexie porshe nikdy nebude aby to bolo treba. :cry: :cry:
Hornet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hornet »

Ono pokial si to sami poriadne vsetko neprezriete a nepripevnite tak ako treba tak to vrzganie, tukanie, skripanie :? :? nikdy neprestane.Takze len cele rozobrat apotom zlozit poriadne naspet. No len kto to da dokopy? :) :) :?: :?:
Naposledy upravil(a) Hornet dne čtv srp 12, 2004 22:41, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“