vyfukove plyny

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Bady

vyfukove plyny

Příspěvek od Bady »

necitite niekedy i vy pocas jazdy v aute vyfukove plyny? lebo mne to citit dost casto, ale iba ked mam otvorene okna.. Mam sice zadny vyfuk deravy :cry: , predne su ok, ale neverim, zeby napriklad pri sestdesiatke bolo z tej diery citit plyny dnu v aute... A sem tam sa stane, ze mi nieco smrdi, myslim, ze tu uz niekto o tom pisal, akokeby "skazene vajcia"... co to moze byt???
Reklama

Damek

Příspěvek od Damek »

Treba si skontrolovať aj spoje, na mojom starom aute to páchlo dosť aj pri veľkej rýchlosti.Mal som netesne pripojený výfuk na motor a nasávalo mi to do vetrania.Normálne to nebolo vidieť, až keď som si dal do výfuku sondu a zistil, že nemám tlak,tak som to vypátral.
Bady

Příspěvek od Bady »

keby som to mal tam netesne, bolo by to asi citit aj cez vetraky, ale mne to citit iba ked otvorim okna.. cez vetraky mi plynie crstvy vzduch
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Myslim, ze to bude deravej vejfuk pod podlahou, kdyz se otevrou okna, tak otvory, ktery normalne slouzi pro odvetravani vnitrku auta zacnou nasavat vzduch a to by mohlo byt ono.
Damek

Příspěvek od Damek »

V každom prípade by som hladal chybu len a len vo výfuku.To nemusí byť diera ako svet, keď to má ťah, tak stači aj celkom malá
Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

U výfuku - ucpi rukou výfuk při běžícím motoru a pokud to lehce udržíš je děravý. Správně ten tlak neudržíš. Zkoušej na volnoběh. :)
Mně se právě teď rozpadla hadice od víka ventilů - taková s odbočkou. Smrdělo to občas do kabiny. Musel jsem za 400,- koupit novou :cry: je to OK :lol:
Granko

Příspěvek od Granko »

ja to udrzim a nemam deravy vyfuk. mam derave zvody :)
Bady

Příspěvek od Bady »

PavelZ píše:Myslim, ze to bude deravej vejfuk pod podlahou, kdyz se otevrou okna, tak otvory, ktery normalne slouzi pro odvetravani vnitrku auta zacnou nasavat vzduch a to by mohlo byt ono.
Stredny vyfuk mam skoro novy, este skoro ziadna hrdza, ale zato zadny, hotova katastrofa :shock: Diera asi 3x15cm :shock: :shock: Myslis zeby to bolo toto? O ake otvory na odvetravanie auta sa to jedna?
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

To musis mat aj dost dobru spotrebu ked mas taky deravy vyfuk :roll: :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Radmont

Příspěvek od Radmont »

a vykon je tiez niekde kde nema byt (miesto na kolesach - v deravom vyfuku)
Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Bady píše: Stredny vyfuk mam skoro novy, este skoro ziadna hrdza, ale zato zadny, hotova katastrofa :shock: Diera asi 3x15cm :shock: :shock: Myslis zeby to bolo toto? O ake otvory na odvetravanie auta sa to jedna?
Za jízdy se vzduch od výfukového potrubí různě točí. Vzhledem k tomu to může kabina nasávat kdekoliv, třeba i kolem těsnění kufru. :?
Bady

Příspěvek od Bady »

ale ma to dobry zvuk 8) Uz sporim na novy vyfuk :D
Damek

Příspěvek od Damek »

Je síce možné,že to robí ta zadná diera, ale radšej by som to prekontroloval celé, pretože zadná časť by už do interiéru nemala zaťahovať toľko smradu.Keď je diera na konci,tak treba tú časť zhodiť a potom vyskúšať, či odporový tlak narastie.Bezchybný výfuk sa správa ako flaša od šampusu.
Bady

Příspěvek od Bady »

Neviete, ci tam kde sa spaja zadny vyfuk so strednym, ide nejake tesnenie?
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Těsnění je jenom kolem katalyzátoru...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“