Výfuk
Moderátor: Blue Lanos
Keďže i ja potrebujem vymeniť posledný diel výfuku navštívila som autorizovaný servis v Bratislave, kde mi povedali že stoji 4600 Sk. tak som sa rozhodla pre rezonátor, príslušné trubky a dvojkoncovku. Výfuk takto môžem umiestniť pekne do stredu-
Dagmar: Matiz 0,8 SE 2001 ALU Eta Beta 6x14, Pneu Falken 195/45 ZR 14, Znížený o 4 cm
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To bude celkem zajímavé a možná i složité a ne bez problémů, až bude hotovo dodej fotkydagmar píše:Keďže i ja potrebujem vymeniť posledný diel výfuku navštívila som autorizovaný servis v Bratislave, kde mi povedali že stoji 4600 Sk. tak som sa rozhodla pre rezonátor, príslušné trubky a dvojkoncovku. Výfuk takto môžem umiestniť pekne do stredu-
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
-
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Informace
-----------------------------V.Brousek píše:http://www.vyfuky.cz/katalog.php?z=8&jmeno=DAEWOO
&t=120&typ=Matiz&p=1&palivo=Benzin&m=0.8&d=02790009
Díky " Václave " za informaci , počítám že to budu brzy potřebovat také.
Zatím jsem po 3 a půl roce, musel vyměnit ten poslední díl za 2.500.-Kč
včetně montáže v autorizovaném servisu.Zdraví - Vazoun
-
Koukal jsem se na to, ale grafitový kroužek tam nikde nevidímV.Brousek píše:http://www.vyfuky.cz/katalog.php?z=8&jm ... d=02790009
Kód: Vybrat vše
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/tesneni-vyfuku-1dilu-krouzek-grafit:20dbbae026d93d38
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
Mě po 6 letech zhnila trubka úplně u příruby KAT-PRVNÍ DÍL... Jedinný, co s tím šlo udělat bylo, že jsem to kolem dokola ovařil COčkem, ale fouká to pořád někde trošku... Takže jak bude tepleji, přírubu odříznu a zavařím tam trubku.. Sice příjdu o možnost demontáže, ale flexa to jistí Jinak celý potrubí mám úplně v pořádku..
Ten grafitový kroužek patří úplně na začátek výfuku. No a já mám výfuk po pěti letech taky v dost ubohém stavu. Vlnovec je zřejmě maličko prasklý, protože je v jenom místě na opletu vidět černá špína. Už před půl rokem se udělala díra v zadním dílu (zhora v místě spoje plechu). Zadní díl jsem vyndal a celý obalil jedničkou plechem a ovařil. Zatím drží, ale je slyšet, že přepážky uvnitř jsou taky kaput. Podruhé už ho opravovat nebudu, ale vyměním.
Už bez Matesa
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Já také měnil
---------------------------zabijec píše:Ten grafitový kroužek patří úplně na začátek výfuku. No a já mám výfuk po pěti letech taky v dost ubohém stavu. Vlnovec je zřejmě maličko prasklý, protože je v jenom místě na opletu vidět černá špína. Už před půl rokem se udělala díra v zadním dílu (zhora v místě spoje plechu). Zadní díl jsem vyndal a celý obalil jedničkou plechem a ovařil. Zatím drží, ale je slyšet, že přepážky uvnitř jsou taky kaput. Podruhé už ho opravovat nebudu, ale vyměním.
Také jsem v loni z jara byl nucen měnit poslední díl výfuku,protože mi uhnil
jako " zabijcovi " přesně v tom samém místě. Ale již po 3 a půl roce užívání.
Výměnu jsem spojil s jarní prohlídkou Matize a stálo mne to včetně montáže
a poplatku za prohlídku 2.590.-Kč - zdraví " Vazoun "
výfuk
....to Vazoune si nedrbej slušná cena práce vychází okolo 430 Kč - mechanik na tom mohl strávit hodinu a ceny dílů po srovnání s nettem nejsou příliš navýšeny ( většinou firmy si tím hradí skladovou obrátku )...dobrý servis...
mějute se fajn
mějute se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: výfuk
-----------------------Serpico píše:....to Vazoune si nedrbej slušná cena práce vychází okolo 430 Kč - mechanik na tom mohl strávit hodinu a ceny dílů po srovnání s nettem nejsou příliš navýšeny ( většinou firmy si tím hradí skladovou obrátku )...dobrý servis...
mějute se fajn
Já si také kolegáčku " Serpico " nestěžuji a jsem s autorizovaným servisem
v Chabařovicích velice spokojen, vždy mi vyšli vstříc a mám u nich také
slevový bonus, jak na materiál tak na úkony