Tak a mám nový problém. Kedy nemám, že???
Vzadu vo vozidle mi niečo pukoce. Ked som si to všimla prvý krát, tak som si myslela, že to na stavbe, čo som vedľa nej stála. Potom som zistila, že to v mojom Kalose, tak že by to mohol byť aj výfuk (ako chladne). Lenže robí to aj pri jazde, ako zastavím na križovatke....
Neviem, čo to môže byť... skúste poradiť... vraj výfuk, alebo tlmič vraj, mi povedali. V aute ako takom nič necítiť, len počuť slabé pukotanie a ide to zozadu asi z vodičovej strany. Dosť ťažko to lokalizovať. Odkedy som to zaregistrovala prvý krát, tak mám pocit, že to robí príliš často...
pukotanie kdesi vzadu....
Moderátor: Blue Lanos
pukotanie kdesi vzadu....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
Pěkný večer Venku 0 tak by mohlo být do vánoc a pak by se mohlo oteplit
LIFELIKE promiň ale nějak jsem to přehlíd
Je to zkutečně tlumič výfuku a jsou to uvolněné přepážky.Může to dokonce i načas přestat.Není to závada vážná ale otravuje a pazvuky jsou někdy zvláštní,že by člověk ani neřek že to je z tlumiče
Ať nám jezdí a nezlobí
LIFELIKE promiň ale nějak jsem to přehlíd
Je to zkutečně tlumič výfuku a jsou to uvolněné přepážky.Může to dokonce i načas přestat.Není to závada vážná ale otravuje a pazvuky jsou někdy zvláštní,že by člověk ani neřek že to je z tlumiče
Ať nám jezdí a nezlobí
Kedže odvtedy ubehlo viac času, tak popíšem terajší stav.... myslím, že to pukoce viac a silnejšie. Tiež som už dlhší čas presvedčená, že je to výfuk. Pukoce to aj, ked vyradím a dám dolu nohu z plynu...zrejme ako okamžite výfuk chladne. Ked vypnem motor, tak to puká postupne slabšie a slabšie, ako to chladne.... trva to cca max 5 minút.
Fakticky je to otravné a neviem, či by som to mohla reklamovať ako závadu. Aj ked o tom ja osobne pochybujem.
Fakticky je to otravné a neviem, či by som to mohla reklamovať ako závadu. Aj ked o tom ja osobne pochybujem.
[quote="Rastos"]Pokial mas auto v zaruke, kludne to reklamuj. Najma ak vies zavadu predviest - potom nie je o com.
Pěkný den
Přesně tak já ale přijel do servisu a když jsem závadu popsal tak mi technik řek/tlumič výfuku/! Ale výfuk jako na potvoru byl zticha Tak mi řekli až to bude hodně abych přijel.Ale jak říkám dělá to občas.
Ať nám jezdí a nezlobí
Pěkný den
Přesně tak já ale přijel do servisu a když jsem závadu popsal tak mi technik řek/tlumič výfuku/! Ale výfuk jako na potvoru byl zticha Tak mi řekli až to bude hodně abych přijel.Ale jak říkám dělá to občas.
Ať nám jezdí a nezlobí
Ozaj, nezabudla som sa v servise spýtať na ten pukotajúci výfuk.
Odpoved: Vraj to je normálne, materiál sa teplom rozťahuje a chladom sťahuje (asi ma mal za totálneho debila).
Ja som mu na to, ale že to nie je normálne, lebo na iných autách to NORMÁLNE nepuká. Ale on sa usmial a že vraj s tým nikto nič neurobí.
Neva..... nemala som čas (fakt ma zaujímalo hlavne to svietenie checku), ale však Kalos pôjde na servisnú a to si čas urobím....
Odpoved: Vraj to je normálne, materiál sa teplom rozťahuje a chladom sťahuje (asi ma mal za totálneho debila).
Ja som mu na to, ale že to nie je normálne, lebo na iných autách to NORMÁLNE nepuká. Ale on sa usmial a že vraj s tým nikto nič neurobí.
Neva..... nemala som čas (fakt ma zaujímalo hlavne to svietenie checku), ale však Kalos pôjde na servisnú a to si čas urobím....