Miloš nešlo mi o usporu elektriky ale už ma serie stale čakať hodinu a niekedy aj viac ked za smiešných 300Sk mam neobmedzene. Tak sťahujem jednu hru čo ma 14 odkazov 3-4 dni a tak to je za 2 hodiny
Přesně tak... Jsou tam třeba ortofotomapy ČR, celkem to má 18 GB, komplet turistický mapy "padesátky" Shocart, vojenský speciálky celý ČR, to bych přes Free tahal dva měsíce... Za 7 Euro jsem to měl za weekend .
Koukam ze uz je vyreseno, jen podotknu, ze u GEMB je treba k platbe v internetu specialni internetovou MasterCard, je za poplatek 9kc mesicne, ale je pro pouziti jen na internetu, nema zadny magneticky prouzek, jen cislo, vetsi prevod kontroluji telefonicky
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
Můžu ti říct, že já to původně chtěl jen kvůli filmu Maximum Overdrive, ale už mám Premium 2 měsíce a natahal jsem asi 60 GB věcí.....je to hodně návykový, ale dej si bacha na filmy,programy apod, kdy to postahuješ a uvedený heslo, potřebný k rozbalení archyvu prostě nefunguje... Bohužel se to pozná, až když to člověk stáhne.....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh píše:Taky vam dela kdyz tahate z rapid.de ze to jede v poho bez hesla ale kdyz pres rapid.com tak chce heslo vzdy???? mam usdownloader, rapget zatim nemam.
to se mosi zaskrtnut v administraci, pak to jde
Option-Direct-downloads: a zaskrtnout fajfkou
milosh píše:Taky vam dela kdyz tahate z rapid.de ze to jede v poho bez hesla ale kdyz pres rapid.com tak chce heslo vzdy???? mam usdownloader, rapget zatim nemam.
aha, tobe to dela pri free? ja myslel na placenem, to se nastavuje primo v administraci na webu rapidshare, nam to taky blblo ale po tom nastaveni to hazi prime download linky, na free bohuzel nevim, mne to odchytava flashget...
Akri píše:aha, tobe to dela pri free? ja myslel na placenem, to se nastavuje primo v administraci na webu rapidshare, nam to taky blblo ale po tom nastaveni to hazi prime download linky, na free bohuzel nevim, mne to odchytava flashget...
nemam na placenej, mam 7Gbit net tak neni problem, za 2 minuty stahnu 100MB a pak si klido hodku pockam
Mat 7Gbit net a nemat premium to je priam skodaaaaaaa
Jo a este k tomu rapidu ak to budes platit paypalom ako ze asi ano tak potom musis pockat na uplne overenie konta medzi paypal a tvojou bankou. Toto trva cca 4 pracovne dni. Ak nemas internet banking tak najdes v mesacnom liste z banky tusim nejake identifikacne stvor cislie, ktore potom vpises na paypal sajte na uplne dokoncenie uctu. Ak mas inet banking tak to cislo mas za 4 dni a mozes objednavat len neviem ci mozes uskutocnit tranzakciu teda zaplatit si rapid bez toho aby si mal to paypal konto uplne dokoncene s tym overenim. Lebo ak to nepojde a nemas ten inet banking tak si budes musiet pockat mesiac na vypis z banky Tak len tolko moja poznamka