demontaz skla na prednych dverach
Moderátor: Blue Lanos
demontaz skla na prednych dverach
ma niekto skusenosti z demontovanim skiel z prednych dveri? skla su v elektrike a drzia v liste kde kde su 2 sroby. no su tak dotiahnute ze som nimi nepohol skor povoloval zarez na krizovy srobovak, a gola klucom sa k nim nedostanem. tak neviem... help me.... dik
daewoo matiz 0.8 - audio SONY 5500, repro 4x SONY XPLOD, aktiv subwoofer; fólie; koncovka výfuk; filter GREEN POWER; sviečky DENSO IRIDIUM; elektrony 14'' ENZO CUP pneu KUMHO 165-55R14;
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel netuším a ještě k tomu je mám manuální
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Jednou mi upadl pohon okna , takovej ozubenej půlkruh . Takže jsem vyndaval i sklo i ten mechanizmus.Šlo to dobře , takže opravdu je potřeba použít kvalitní nářadí , pokud už jsi to strhl , je pozdě , ale pozor na sklo .... může ti sklouznout šroubovák a stačí fakt málo .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Zdravim všeci Můžete mi prozradit jak sundat kličky abych mohl dát dolů plasty ze dveří ? Dneska jsem s tim lomcoval až sem se bál že to urvu. Chtěl bych si vyměnit sériové repráky za nové ... co aspoň trošku hrajou. A ještě jeden dotaz .. je standardní že kabely k zadním reprákum jsou vyvedené aniž by byly repráky samotné ve výbavě zahrnuty ? Díky za rydu a ať Vám jezdí ..
Daewoo Matiz 0,8 r.v. 2001 červený. 40 tkm.
tak na ty srouby ve skle mame zbrousenou trubkovou 10 klic z goly te nejmensi tusim 1/4.a jde to v pohode.
klicky jsou blby je pod ni takove perko ktere se musi vytahnout.tady kluci na foru rikaji ze to jde kusem hadru tak to zkus.jinak mam malinkatej hacek a tim to vytahuju.
a kabely byvaj nekdy vyvedeny az k reprakum je to v podstate normalni.u lepsich vybav.
klicky jsou blby je pod ni takove perko ktere se musi vytahnout.tady kluci na foru rikaji ze to jde kusem hadru tak to zkus.jinak mam malinkatej hacek a tim to vytahuju.
a kabely byvaj nekdy vyvedeny az k reprakum je to v podstate normalni.u lepsich vybav.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil