Bílé kryty zadních světel

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
P3RF3KT

Bílé kryty zadních světel

Příspěvek od P3RF3KT »

nevíte kde bych mohl sehnat bílě kryty zadních světel?prej sou hodně málo k mání :(
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
Reklama

mino

Příspěvek od mino »

Matiz I alebo II?
Škoda Roomster TSI
Rado

Příspěvek od Rado »

V Polsku a urcite aj V korei :D .....su to komplet svetla...nie len kryty.
U nas vseobecne zatial na Matizi moc veci nedostat.....takze sa da len zhanat a zhanat
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Doporučuji shánět v Polsku, kde je toho dostatek a taky za nízké ceny! ;)
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Badger píše:Doporučuji shánět v Polsku, kde je toho dostatek a taky za nízké ceny! ;)
To už taky není pravda. Přední na jedničku a boční, tak ještě. Ale zadní, to už je problém. Na autokaciku je shání několik lidí, cena se pohybovala od 350 do 550 PLN (1 PLN = 7,30Kč).
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Doplnění

Příspěvek od Vazoun »

Dávám " Vojtovi " za pravdu, na Matize II. tam zatím nebylo mimo potahů
na sedačky a ofuky oken, nicmoc.Mimochodem ty autopotahy na sedačky
jsou parádní s výstuhami a cenově dostupné ,asi jako ty co se u nás nabízí
v Hypernovách nebo Tescu. Zdraví " Vazoun " :lol: možná jsem neměl štísko.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vojta píše:
Badger píše:Doporučuji shánět v Polsku, kde je toho dostatek a taky za nízké ceny! ;)
To už taky není pravda. Přední na jedničku a boční, tak ještě. Ale zadní, to už je problém. Na autokaciku je shání několik lidí, cena se pohybovala od 350 do 550 PLN (1 PLN = 7,30Kč).
Vojto, dovolím si nesouhlasit :lol:
Mám nová zadní světla https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=8122 a vyšli mě i s poštovným na 230PLN :lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

To Badger:
Asi mluvíme každý o něčem jiném. Ty máš normální červená světla s kouřovými blinkry, já mluvím o CELÝCH ČIRÝCH zadních světlech.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vojta píše:To Badger:
Asi mluvíme každý o něčem jiném. Ty máš normální červená světla s kouřovými blinkry, já mluvím o CELÝCH ČIRÝCH zadních světlech.
Já vím, ale i tak... :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“