Koukejte!!! My z Pardubic jsme nejlepšíííí

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Když jsem přijel poprvé do Prahy, tak jsem taky jel po jižní spojce 80...jenže než jsem se dostal z Běchovic do Štěrbohol, tak mě předjely dva kamiony a pár autobusů...tak jsem rychle zrychlil na 100, abych nezpůsobil dopravní kolaps... :)

Mimochodem u nás zase pokud se něco přivalí obrovskou rychlostí zezadu, kličkuje to pruhama, dělá myšky, všechny předjíždí a nakonec vobjede kolonu po kolejích, tak to má často na značce A a na kufru TDI :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Reklama

Serpico

Příspěvek od Serpico »

.....to Soukup a není to trochu o " toleranci "....já nevím ale po 89 roce jsem ve Vídni na tříproudé silnici potřeboval z levého pruhu do pravýho, no a bez problému, po blinkru mi nechali přejet do pravýho a bylo to jenom o úsměvu....v podstatě ty samé zkušenosti z německa ( tam se dobře jezdí, dálnice bez omezení )....a pro většinu pražáků je jiná RZ jako červená pro býka....

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Serpico píše:.....to Soukup a není to trochu o " toleranci "....já nevím ale po 89 roce jsem ve Vídni na tříproudé silnici potřeboval z levého pruhu do pravýho, no a bez problému, po blinkru mi nechali přejet do pravýho a bylo to jenom o úsměvu....v podstatě ty samé zkušenosti z německa ( tam se dobře jezdí, dálnice bez omezení )....a pro většinu pražáků je jiná RZ jako červená pro býka....

mějte se fajn
Na mě nepůsobí jiné rz jinak,než ta pražská,ale jsem zastáncem toho,že levý pruh je pro rychlá a pravý pro pomalá auta. V Německu jsem se toho hodně najezdil a na Němce když člověk blikne,tak uhne,ale Hradečáky,nebo Pardubičáky musí šlověk z levého pruhu doslova vyprudit,nebo podjet. Jinak neuhnou!!!!!
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Petr Soukup píše:
Serpico píše:.....to Soukup a není to trochu o " toleranci "....já nevím ale po 89 roce jsem ve Vídni na tříproudé silnici potřeboval z levého pruhu do pravýho, no a bez problému, po blinkru mi nechali přejet do pravýho a bylo to jenom o úsměvu....v podstatě ty samé zkušenosti z německa ( tam se dobře jezdí, dálnice bez omezení )....a pro většinu pražáků je jiná RZ jako červená pro býka....

mějte se fajn
Na mě nepůsobí jiné rz jinak,než ta pražská,ale jsem zastáncem toho,že levý pruh je pro rychlá a pravý pro pomalá auta. V Německu jsem se toho hodně najezdil a na Němce když člověk blikne,tak uhne,ale Hradečáky,nebo Pardubičáky musí šlověk z levého pruhu doslova vyprudit,nebo podjet. Jinak neuhnou!!!!!
To ono i nektere vocasy z praglu ;) :lol:
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Soukup: SPíš jsi měl napsat některé Pardubáky a Hradečáky.....ono je to totiž logický,že levý pruh je rychlejší.My,"normální",řidiči jedem levým pruhem, ale 100 a víc:-)Naopak moje zkušenosti z Prahy jsou takový, že když jedu jak popisuju, naschvál se pražák natlačí přede mně,abych nemohl valit.A jedou pěkně vedle sebe 2 Ačkaři.Takže bych spíš řekl, že v Praze se spouta řidičů chová stylem.....Já jsem pražák, kdo je víc.....něco jako psal Serpico.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

No a když už jsme tu u toho krajského pomlouvání :lol: , tak já přidám ještě jednu pomluvu přenášenou zde z generace na generaci...v okresech Blansko a Karviná se vyhrávaj řidičáky v tombole... :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já spíš než z pomlouvání vycházím z osobní zkušenosti. A taky neříkám, že všichni pražáci jsou stejní....bývají to zpravidla řidiči s Audi - něco - TDi :lol:...asi nějak nemůžou překousnout, když jim (aspoň chvíli) dává na prdel Daewoo :lol:
Serpico

tdi

Příspěvek od Serpico »

....to Kessler shrňme to TD I to bude kapitola sama pro sebe....no a korejci je prostě ser.. , ....a není to trochu taky o "zakomplexovanej" ( duševních chudácích )....já si myslím, že mnoho z nich si vybíjí své komplexy právě v autě....ale s tím se nic nenadělá....jsem rozenej pražák, dva roky jsem jezdil s RZ BR ( sl. vůz ) a pocítil jsem daleko příznivější posuzování přestupků ze strany policie než s RZ ADA - "A"....a tady jsme všichni bez rozdílu a třeba až z Mexika viz JRD....tolik jenom k rajonizaci...ono to je spíš o lidech...

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivoš píše:Soukup: SPíš jsi měl napsat některé Pardubáky a Hradečáky.....ono je to totiž logický,že levý pruh je rychlejší.My,"normální",řidiči jedem levým pruhem, ale 100 a víc:-)Naopak moje zkušenosti z Prahy jsou takový, že když jedu jak popisuju, naschvál se pražák natlačí přede mně,abych nemohl valit.A jedou pěkně vedle sebe 2 Ačkaři.Takže bych spíš řekl, že v Praze se spouta řidičů chová stylem.....Já jsem pražák, kdo je víc.....něco jako psal Serpico.
Nemůžu jinak,než s tebou souhlasit!!! Tady v Praze se najde dost debilů a hlavně tšch co mají TDI!!!!! Máš vidět,jak šlapou na plyn,když jim po Evropské ujíždím na křižovatkách. :lol: :lol: :lol: Jo a to jste neviděli když jsem měl Kadetta GSI 2.0 16V( 150HP) a v zadu nalepeno 1.3 S,jak pán s Octavii 1.9 TDi málem plakal a mohl si ukroutit hlavu,že jsem mu při 190 km/h začal ujíždět. :lol: :lol: :lol:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

My ty auta totiz na vychode tlacime :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Petr Soukup píše:
Ivoš píše:Soukup: SPíš jsi měl napsat některé Pardubáky a Hradečáky.....ono je to totiž logický,že levý pruh je rychlejší.My,"normální",řidiči jedem levým pruhem, ale 100 a víc:-)Naopak moje zkušenosti z Prahy jsou takový, že když jedu jak popisuju, naschvál se pražák natlačí přede mně,abych nemohl valit.A jedou pěkně vedle sebe 2 Ačkaři.Takže bych spíš řekl, že v Praze se spouta řidičů chová stylem.....Já jsem pražák, kdo je víc.....něco jako psal Serpico.
Nemůžu jinak,než s tebou souhlasit!!! Tady v Praze se najde dost debilů a hlavně tšch co mají TDI!!!!! Máš vidět,jak šlapou na plyn,když jim po Evropské ujíždím na křižovatkách. :lol: :lol: :lol: Jo a to jste neviděli když jsem měl Kadetta GSI 2.0 16V( 150HP) a v zadu nalepeno 1.3 S,jak pán s Octavii 1.9 TDi málem plakal a mohl si ukroutit hlavu,že jsem mu při 190 km/h začal ujíždět. :lol: :lol: :lol:
Jo, to se mi stává se Sedanem:-))Prostě to nedovedou pochopit, jak jim může Korejec ujet, když oni dupou a maj natočeno 150.....Holt máme to dobrý vozítka:-)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Petr Soukup píše:
Jo, to se mi stává se Sedanem:-))Prostě to nedovedou pochopit, jak jim může Korejec ujet, když oni dupou a maj natočeno 150.....Holt máme to dobrý vozítka:-)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“