Koukejte!!! My z Pardubic jsme nejlepšíííí
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem přijel poprvé do Prahy, tak jsem taky jel po jižní spojce 80...jenže než jsem se dostal z Běchovic do Štěrbohol, tak mě předjely dva kamiony a pár autobusů...tak jsem rychle zrychlil na 100, abych nezpůsobil dopravní kolaps...
Mimochodem u nás zase pokud se něco přivalí obrovskou rychlostí zezadu, kličkuje to pruhama, dělá myšky, všechny předjíždí a nakonec vobjede kolonu po kolejích, tak to má často na značce A a na kufru TDI
Mimochodem u nás zase pokud se něco přivalí obrovskou rychlostí zezadu, kličkuje to pruhama, dělá myšky, všechny předjíždí a nakonec vobjede kolonu po kolejích, tak to má často na značce A a na kufru TDI
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Reklama
.....to Soukup a není to trochu o " toleranci "....já nevím ale po 89 roce jsem ve Vídni na tříproudé silnici potřeboval z levého pruhu do pravýho, no a bez problému, po blinkru mi nechali přejet do pravýho a bylo to jenom o úsměvu....v podstatě ty samé zkušenosti z německa ( tam se dobře jezdí, dálnice bez omezení )....a pro většinu pražáků je jiná RZ jako červená pro býka....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Na mě nepůsobí jiné rz jinak,než ta pražská,ale jsem zastáncem toho,že levý pruh je pro rychlá a pravý pro pomalá auta. V Německu jsem se toho hodně najezdil a na Němce když člověk blikne,tak uhne,ale Hradečáky,nebo Pardubičáky musí šlověk z levého pruhu doslova vyprudit,nebo podjet. Jinak neuhnou!!!!!Serpico píše:.....to Soukup a není to trochu o " toleranci "....já nevím ale po 89 roce jsem ve Vídni na tříproudé silnici potřeboval z levého pruhu do pravýho, no a bez problému, po blinkru mi nechali přejet do pravýho a bylo to jenom o úsměvu....v podstatě ty samé zkušenosti z německa ( tam se dobře jezdí, dálnice bez omezení )....a pro většinu pražáků je jiná RZ jako červená pro býka....
mějte se fajn
To ono i nektere vocasy z pragluPetr Soukup píše:Na mě nepůsobí jiné rz jinak,než ta pražská,ale jsem zastáncem toho,že levý pruh je pro rychlá a pravý pro pomalá auta. V Německu jsem se toho hodně najezdil a na Němce když člověk blikne,tak uhne,ale Hradečáky,nebo Pardubičáky musí šlověk z levého pruhu doslova vyprudit,nebo podjet. Jinak neuhnou!!!!!Serpico píše:.....to Soukup a není to trochu o " toleranci "....já nevím ale po 89 roce jsem ve Vídni na tříproudé silnici potřeboval z levého pruhu do pravýho, no a bez problému, po blinkru mi nechali přejet do pravýho a bylo to jenom o úsměvu....v podstatě ty samé zkušenosti z německa ( tam se dobře jezdí, dálnice bez omezení )....a pro většinu pražáků je jiná RZ jako červená pro býka....
mějte se fajn
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Soukup: SPíš jsi měl napsat některé Pardubáky a Hradečáky.....ono je to totiž logický,že levý pruh je rychlejší.My,"normální",řidiči jedem levým pruhem, ale 100 a víc:-)Naopak moje zkušenosti z Prahy jsou takový, že když jedu jak popisuju, naschvál se pražák natlačí přede mně,abych nemohl valit.A jedou pěkně vedle sebe 2 Ačkaři.Takže bych spíš řekl, že v Praze se spouta řidičů chová stylem.....Já jsem pražák, kdo je víc.....něco jako psal Serpico.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
tdi
....to Kessler shrňme to TD I to bude kapitola sama pro sebe....no a korejci je prostě ser.. , ....a není to trochu taky o "zakomplexovanej" ( duševních chudácích )....já si myslím, že mnoho z nich si vybíjí své komplexy právě v autě....ale s tím se nic nenadělá....jsem rozenej pražák, dva roky jsem jezdil s RZ BR ( sl. vůz ) a pocítil jsem daleko příznivější posuzování přestupků ze strany policie než s RZ ADA - "A"....a tady jsme všichni bez rozdílu a třeba až z Mexika viz JRD....tolik jenom k rajonizaci...ono to je spíš o lidech...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Nemůžu jinak,než s tebou souhlasit!!! Tady v Praze se najde dost debilů a hlavně tšch co mají TDI!!!!! Máš vidět,jak šlapou na plyn,když jim po Evropské ujíždím na křižovatkách. Jo a to jste neviděli když jsem měl Kadetta GSI 2.0 16V( 150HP) a v zadu nalepeno 1.3 S,jak pán s Octavii 1.9 TDi málem plakal a mohl si ukroutit hlavu,že jsem mu při 190 km/h začal ujíždět.Ivoš píše:Soukup: SPíš jsi měl napsat některé Pardubáky a Hradečáky.....ono je to totiž logický,že levý pruh je rychlejší.My,"normální",řidiči jedem levým pruhem, ale 100 a víc:-)Naopak moje zkušenosti z Prahy jsou takový, že když jedu jak popisuju, naschvál se pražák natlačí přede mně,abych nemohl valit.A jedou pěkně vedle sebe 2 Ačkaři.Takže bych spíš řekl, že v Praze se spouta řidičů chová stylem.....Já jsem pražák, kdo je víc.....něco jako psal Serpico.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to se mi stává se Sedanem:-))Prostě to nedovedou pochopit, jak jim může Korejec ujet, když oni dupou a maj natočeno 150.....Holt máme to dobrý vozítka:-)Petr Soukup píše:Nemůžu jinak,než s tebou souhlasit!!! Tady v Praze se najde dost debilů a hlavně tšch co mají TDI!!!!! Máš vidět,jak šlapou na plyn,když jim po Evropské ujíždím na křižovatkách. Jo a to jste neviděli když jsem měl Kadetta GSI 2.0 16V( 150HP) a v zadu nalepeno 1.3 S,jak pán s Octavii 1.9 TDi málem plakal a mohl si ukroutit hlavu,že jsem mu při 190 km/h začal ujíždět.Ivoš píše:Soukup: SPíš jsi měl napsat některé Pardubáky a Hradečáky.....ono je to totiž logický,že levý pruh je rychlejší.My,"normální",řidiči jedem levým pruhem, ale 100 a víc:-)Naopak moje zkušenosti z Prahy jsou takový, že když jedu jak popisuju, naschvál se pražák natlačí přede mně,abych nemohl valit.A jedou pěkně vedle sebe 2 Ačkaři.Takže bych spíš řekl, že v Praze se spouta řidičů chová stylem.....Já jsem pražák, kdo je víc.....něco jako psal Serpico.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to se mi stává se Sedanem:-))Prostě to nedovedou pochopit, jak jim může Korejec ujet, když oni dupou a maj natočeno 150.....Holt máme to dobrý vozítka:-)Petr Soukup píše:Nemůžu jinak,než s tebou souhlasit!!! Tady v Praze se najde dost debilů a hlavně tšch co mají TDI!!!!! Máš vidět,jak šlapou na plyn,když jim po Evropské ujíždím na křižovatkách. Jo a to jste neviděli když jsem měl Kadetta GSI 2.0 16V( 150HP) a v zadu nalepeno 1.3 S,jak pán s Octavii 1.9 TDi málem plakal a mohl si ukroutit hlavu,že jsem mu při 190 km/h začal ujíždět.Ivoš píše:Soukup: SPíš jsi měl napsat některé Pardubáky a Hradečáky.....ono je to totiž logický,že levý pruh je rychlejší.My,"normální",řidiči jedem levým pruhem, ale 100 a víc:-)Naopak moje zkušenosti z Prahy jsou takový, že když jedu jak popisuju, naschvál se pražák natlačí přede mně,abych nemohl valit.A jedou pěkně vedle sebe 2 Ačkaři.Takže bych spíš řekl, že v Praze se spouta řidičů chová stylem.....Já jsem pražák, kdo je víc.....něco jako psal Serpico.