Potreboval by som kod na originálne rádio do Daewo Nexia.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
Potreboval by som kod na originálne rádio do Daewo Nexia.
Potreboval by som vygenerovat kod na originálne rádio do Daewo Nexia. Kupil som auto z bazaru ale nedostal som kod na radio. Ked som menil bateriu radio zhaslo a od vtedy som ho este nenastartoval. Rádio je model No. AKF0625WG-E a seriové čislo je 96187482. Este sa tam nachádza jedno cislo: 60464240. Prosím poradte.
- Reklama
www.nexiaclub.com a hledej...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
-
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potreboval by som kod na originálne rádio do Daewo Nexia
Kod pro seriove cislo 96187482 byl vygenerovan jako 2486Bublinator57 píše:Potreboval by som vygenerovat kod na originálne rádio do Daewo Nexia. Kupil som auto z bazaru ale nedostal som kod na radio. Ked som menil bateriu radio zhaslo a od vtedy som ho este nenastartoval. Rádio je model No. AKF0625WG-E a seriové čislo je 96187482. Este sa tam nachádza jedno cislo: 60464240. Prosím poradte.
Dej vedet jestli to s nim fachci, ale zkousel jsem tri generatory a vzdy stejny vysledek.
Jo a to druhe cislo 60464240 jsem tam taky zadal a to vy¨hodilo 0260
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jde, ale potrebuju seriove cislo radiaJosef Marszalek píše:A to jde nějak vygenerovat? Když jsme vyndali baterku k vůli resetování airbagu tak nám radio shaslo a už nejde zapnout. Taky jsme koupili Nexii z bazaru a žádný kód jsme k tomu nedostali.
AKRI - (byl) Muž z Ria !