Otáčkoměr u Lanosu
Moderátor: Blue Lanos
Už sem to tu několikrát psal že sem tam žádný čidlo dodávat nemusel a taky mám S výbavu ta elektrika je v tomhle případě kupodivu kompletní jen sem zapojil zásuvky a už to ukazovalo. Na motoru je jedno jediné čidlo na klikovce a nezáleží jestli to auto má otáčkoměr nebo ne a nebo jestli je to 1,5 nebo 1,6
- Reklama
To byl můj první pokus ale tyhle součástky potřebují ještě jiný ten zadní bílý plast a jiný tištěný spoj a šrouby protože je tam jiná rozteč na díry těch přístrojů který přiděláš a vlastně i napájíš právě přes šrouby skrz ten tišťák já měl přístup k těm dílům za pár korun ale jinak je lepší vyměnit celej přístrojovej štít někde z vrakoviště a je po srandě
hm...
Ja mam rok vyroby 2002, vybava...no teraz si nespomeniem ako bola oznacovana - zakladna bola S ?? Ja mam zakladnu a plus. Takze asi S+ ? No ved nejde teraz o oznacenie, nemam otackomer a manik v jednom daewee mi povedal ze ma namontovanie bude stat nehorazne prachy, ze tam musia vymenit elektroniku, natahat kable a neviem co... ale zvyknu tam odrbavat tak sa mi to nejako nezda. Neviete mi pls povedat ci na takejto vybave staci zakupit novu pristrojovku a pripojit, alebo mal ten typel pravdu a budem musiet vsetko prerabat ?
richiprofi: kde si si to nechal montovat ?
richiprofi: kde si si to nechal montovat ?
- Blue Lanos
Pokial ma pamat neklame tak to Petrm spominal, ze ziadne kable tahat netreba len si staci kupit pristrojofku kde je otackomer vyhodit staru a vsetko pozapajat a jeto Mne napriklad lupoce motorcek co pocita ujdeny km a treba vymenit cely tachometer cca 2000sk
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
A teraz Petra klepne
http://www.cardomain.com/id/27101976
blabol
To je naozaj velmi pekne co tu vsetko pisete pani, je to skutocne dost k veci, viac by ma vsak zaujimala odpoved na otazku pre richiprofiho : KDE SI SI NECHAL OTACKOMER ZA "4000 fungl novej" NAMONTOVAT ???
To mi pomoze....Dikes
To mi pomoze....Dikes
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: