Začínám být jak to slušně napsat, asi rozladěnej, ale výstižnější je nas...
Každou chvíli mám na dveřích stopy po neurvalcích, kteří otevírají dveře tak, aby ty u sousedního auta co nejvíc odřeli a nejlíp i promáčkli. To nemluvím o zadním nárazníku, je odřený, místy až na černý plast, jindy je na něm alespoň barva od umělců, co neumí parkovat.
Má někdo nějakej tip na nalepovací lišty, který by to alespoň trochu ochránily?
Ochranné lišty na dveře
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Ochranné lišty na dveře
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct....na Kombiku je máme už z výroby,ale v nějakých autodílech by je mít měli,nebo ti je objednají. Alespoň otec mojí přítelkyně to tak dělá.Pokud nemá něco v krámě,tak to objedná a druhej den je to připravený,jelikož dodavatelé autodílů dodávají v noci. Takže zkus obchody,nebo internet.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Originály byly naposled na jaře v Krči. Měl jsem je od jara objednané, ale už nepřišly a pořád nejsou. Jinde jsem originály neviděl. Jsou k mání jen v metráži, ale značek je víc a nerad bych vyklopil litr a za chvíli to nespadlo.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Tak tak, taky jsem na ně loni v Krči koukal. Myslím, že byly kolem šesti stovek, jestli se mi to s něčím nepomotalo.Vlasta píše:Originály byly naposled na jaře v Krči. Měl jsem je od jara objednané, ale už nepřišly a pořád nejsou. Jinde jsem originály neviděl. Jsou k mání jen v metráži, ale značek je víc a nerad bych vyklopil litr a za chvíli to nespadlo.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0