V servise mi na Matizovi (r.v.2000, 80 tis. km) namerali dnes nasledujuce hodnoty /prve su pri volnobehu/v zatvorke pri 2500 ot/ :
T=102C, HC= 175ppm (91ppm), CO2= 13.09% (13.76%) CO=061%, lambda 1.039 (0.995) Nasiel som tu uz nieco popisane, ale okrem toho mi vytlaca vodu cez uzaver a v klude je vzdy len na dne nadrzky, takze to nemusi byt len katalyzatorom, ale udajne aj motorom. Mate niekdo nejake skusenosti, alebo viete aspon poradit, ako zacat, aby som nemusel vymienit polovicu veci a problem bude aj tak inkde. Nevadilo by mi to, ale STK vola Dik.
Problem - vysoke emisie
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no ty hodnoty jsou opravdu docela spatny hlavne co2.takze to vypada na kat.to ze to tlaci vodu pres vicko muzou byt 2 veci-spatne vicko ,coz se deje velmi casto
nebo teda tesneni pod hlavou coz se u matize moc casto nedeje.takze urcite bych zkontroloval jak vypada kat alespon ze zadu jestli tam vubec je,a vymenit vicko expanze.pak se uvidi co najdes.
jo urcite se podivat na kabely a svicky jestli jsou ok.
nebo teda tesneni pod hlavou coz se u matize moc casto nedeje.takze urcite bych zkontroloval jak vypada kat alespon ze zadu jestli tam vubec je,a vymenit vicko expanze.pak se uvidi co najdes.
jo urcite se podivat na kabely a svicky jestli jsou ok.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil