TIP: Budete stavet dum?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

TIP: Budete stavet dum?

Příspěvek od milosh »

Pokud planujete, nebo nekdo z vasi rodiny, stavbu rodinneho domu a nevite jakou firmu si vybrat, doporucuju RD RYMAROV, segra s manzelem si od nich nechali postavit dum a jelikoz meli uz "desku" hotovou, stavba domu trvala do podoby jakou vidite na fotkach pouze necely mesic !!!!!

Na podzim zacali stavet a ted uz bydlej, sousedi okolo kteri stavej nekolik let jen koukaj a nechapou :lol: 8)

Sou to montovany domy, prijede par kamionu, poskladaj a maj hotovo, no nevidet to na vlastni oci tak neverim :wink:

Pokud mate zajem o naky info tak na muj mail nebo ICQ, dodam vic info.

Obrázek
Naposledy upravil(a) milosh dne sob pro 30, 2006 22:10, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to to je bomba aj ten domík je pekný taký akurát len by ma zaujímala cena stačí približne :D
milosh

Příspěvek od milosh »

-peha- píše:Tak to to je bomba aj ten domík je pekný taký akurát len by ma zaujímala cena stačí približne :D
Zaklad od 2mil. takze normal.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Fúha tak to je pomali menej ako byt v Bratislave :D No a u nás sou i pozemky lacnejší,takže fakt to stojí za úvahu -i
milosh

Příspěvek od milosh »

Jana_ píše:jako normální cena mi to nepřijde-jelikož o něčem takovým uvažujeme, tak víme, že se dá ten barák postavit za 1mil(barák má 96m/2)firmou,když máš desku a jinak když si chceš stavět svépomocí(doba cca za 4měsíce) tak tě materiál vyjde na cca 500tis. v základu + deska
je to v Pardubicich, tak se tam klidne zajed podivat :)

ad stavba svepomoci, muj sef z prace stavi uz 6 rokem a zatim ho to vyslo urcite na 4 melouny - svepomoci, to mas levnejsi kdyz to udela firma 8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No vypada moc pekne a cena je super... :lol: :lol: :lol:
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

Janka no neviem za 500tis taký dom??? strecha a drevo je asi tolko ako hovoríš komplet el , voda plyn, stierky je to cena celkom normalna pod 2 mil je to podozrivé
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Hezký domek...ještě nějakou garáž podobné velikosti (stačí přízemní :twisted: ) a může se bydlet...ale když má člověk slušný pozemek, tak je to ideál bydlení...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
milosh

Příspěvek od milosh »

Kessler píše:Hezký domek...ještě nějakou garáž podobné velikosti (stačí přízemní :twisted: ) a může se bydlet...ale když má člověk slušný pozemek, tak je to ideál bydlení...
foto je ze zahrady, garaz je vepredu 8)
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

tato firma na montovane domy mi spravila ponuku na dom 780 000 sk a do troch mesiacov ho vystavia. Obrázek Obrázek
Obrázek

viac na http://www.kobenz.sk/domyModulex.asp
pozri si moje stranky http://www.cinema.okamzite.sk
Obrázek
[url=CALLTO://rcmichalm]Obrázek[/url]
milosh

Příspěvek od milosh »

2 rcmichal: ten baraz rozestaveny sem videl, mno, trosku se jim to kroutilo jak byly mrazy, to nema s vyse jmenovanou firmou nic spolecneho !!!
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

2 Milosh ja viem ze je to nieco ine poznam chlapika co si to dal postavit a zatial sa nestazuje ,no proste take nieco by som nedal postavit radsej kupim byt ale tie domy vyrabaju co ma tvoja segra na podobnej technologii ako ponuka firma Modulex
pozri si moje stranky http://www.cinema.okamzite.sk
Obrázek
[url=CALLTO://rcmichalm]Obrázek[/url]
Odpovědět

Zpět na „POKEC“