TIP: Budete stavet dum?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
TIP: Budete stavet dum?
Pokud planujete, nebo nekdo z vasi rodiny, stavbu rodinneho domu a nevite jakou firmu si vybrat, doporucuju RD RYMAROV, segra s manzelem si od nich nechali postavit dum a jelikoz meli uz "desku" hotovou, stavba domu trvala do podoby jakou vidite na fotkach pouze necely mesic !!!!!
Na podzim zacali stavet a ted uz bydlej, sousedi okolo kteri stavej nekolik let jen koukaj a nechapou
Sou to montovany domy, prijede par kamionu, poskladaj a maj hotovo, no nevidet to na vlastni oci tak neverim
Pokud mate zajem o naky info tak na muj mail nebo ICQ, dodam vic info.
Na podzim zacali stavet a ted uz bydlej, sousedi okolo kteri stavej nekolik let jen koukaj a nechapou
Sou to montovany domy, prijede par kamionu, poskladaj a maj hotovo, no nevidet to na vlastni oci tak neverim
Pokud mate zajem o naky info tak na muj mail nebo ICQ, dodam vic info.
Naposledy upravil(a) milosh dne sob pro 30, 2006 22:10, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Zaklad od 2mil. takze normal.-peha- píše:Tak to to je bomba aj ten domík je pekný taký akurát len by ma zaujímala cena stačí približne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
je to v Pardubicich, tak se tam klidne zajed podivatJana_ píše:jako normální cena mi to nepřijde-jelikož o něčem takovým uvažujeme, tak víme, že se dá ten barák postavit za 1mil(barák má 96m/2)firmou,když máš desku a jinak když si chceš stavět svépomocí(doba cca za 4měsíce) tak tě materiál vyjde na cca 500tis. v základu + deska
ad stavba svepomoci, muj sef z prace stavi uz 6 rokem a zatim ho to vyslo urcite na 4 melouny - svepomoci, to mas levnejsi kdyz to udela firma
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Janka no neviem za 500tis taký dom??? strecha a drevo je asi tolko ako hovoríš komplet el , voda plyn, stierky je to cena celkom normalna pod 2 mil je to podozrivé
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
foto je ze zahrady, garaz je vepreduKessler píše:Hezký domek...ještě nějakou garáž podobné velikosti (stačí přízemní ) a může se bydlet...ale když má člověk slušný pozemek, tak je to ideál bydlení...
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
tato firma na montovane domy mi spravila ponuku na dom 780 000 sk a do troch mesiacov ho vystavia.
viac na http://www.kobenz.sk/domyModulex.asp
viac na http://www.kobenz.sk/domyModulex.asp
2 rcmichal: ten baraz rozestaveny sem videl, mno, trosku se jim to kroutilo jak byly mrazy, to nema s vyse jmenovanou firmou nic spolecneho !!!